Reclamă
Reclamă

Sensy trece prin una dintre cele mai emoționante perioade din viața ei. După ce și-a pus ordine pe planul profesional, aceasta a decis că este timpul să se concentreze mai mult pe viața privată. Și, iată că influencera mai are un pic până îl va aduce pe lume pe fiul ei.

Sensy este una dintre cele mai urmărite influencere de la noi. De ani de zile, aceasta a muncit pentru a crea o legătură specială cu fanii și nu este de mirare că ei sunt primii care află noutățile din viața ei. Inclusiv cele legate de sarcină.

În ultima vreme, influencera a fost extrem de preocupată de fiecare aspect legat de venirea pe lume a micuțului ei. Zilele trecute, aceasta a pus la punct ultimele detalii legate de camera băiețelului, iar emoțiile au fost la cote maxime, căci este pentru prima dată când experimentează rolul de mamă.

Sensy, emoționată la maxim

Ieri, Sensy a dezvăluit numele pe care îl va purta micuțul ei, însă, nimic nu a fost banal. Vedeta a organizat o petrecere la care au fost invitați cei mai buni prieteni, printre care Anca Ciota, Olga Barcari și Oana Roman. Pe invitați îi aștepta un aranjament din baloane pe care erau trecute mai multe nume.

Reclamă

Sensy a ales doar nume care încep cu inițiala “A”, iar printre cele șase variante s-au numărat Aaron, Adam, Amos, Ayan, Arthur și Achim. După câteva momente de suspans, aceasta a început să spargă baloanele rând pe rând, până a rămas varianta finală.

Ce nume a ales Sensy pentru băiețelul ei. Influencera a dat o petrecere de zile mari
Instagram

Mai exact, pe băiețelul lui Sensy îl va chema Aaron. Este un nume special pe care influencera l-a alea împreună cu soțul ei. Ambii sunt extrem de emoționați, iar vedeta a intrat în linie dreaptă cu sarcina, urmând ca peste câteva zile să-l aducă pe lume pe fiul ei. Însă, până atunci, influencera profită din plin de timpul rămas pentru a comunica cu fani și pentru a face activitățile care îi plac cel mai mult.

Ce nume a ales Sensy pentru băiețelul ei. Influencera a dat o petrecere de zile mari
Instagram

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro