Ce nu stiai despre relația lui Dani Oțil cu Mihaela Rădulescu

Ce nu stiai despre relația lui Dani Oțil cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai discutate cupluri din showbizul românesc. Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mult timp, detalii despre ei încă ies la iveală.

Vestea că Dani Oțil și Mihaela Rădulescu sunt împreună a șocat pe toată lumea. Era anul 2008, însă nimeni nu se aștepta ca ei să fie împreună.

Prima oară s-au văzut când frumoasa prezentatoare TV a fost invitată în cadrul emisiunii matinale “Neața cu Răzvan și Dani”. Este clar că acela a fost momentul când a început totul, deoarece la scurt timp legătura dintre ei a început să prindă contur.

Mulți nu știu că relația lor a început în momentul în care Mihaela Rădulescu era încă căsătorită. Conform poveștilor lui Dani, ea a fost și cea care a făcut primul pas. Inițial reticent la avansurile ei, după ce aceste gesturi s-au tot repetat, în final bărbatul a cedat.

„Recunosc că am început relaţia înainte ca Mihaela să divorţeze, dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună.”, a declarat Dani.

Relația lor a fost discutată în media ani la rândul. Exista o diferență mare de vârstă între ei, iar oamenii nu se puteau abține să nu-i judece. Totuși, bârfele nu au ajuns la ei.

Ce nu stiai despre relația lui Dani Oțil cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fost împreună timp de 6 ani de zile, până în anul 2014

Motivele separării lor nu au fost clare, însă totul a fost lipsit de scandal. Mihaela și Dani au apucat-o pe căi separate fără certuri și explicații date publicului.

Acum, Dani e din nou îndrăgostit. Iubita lui, Gabriela Prisăcariu. Tânăra în vârsta de 22 de ani urmează să-i devină soție, iar planurile lor de viitor nu se opresc aici. Cei doi vor să își întemeieze o familie împreună.

„Coroana” sezonul 4- Tot ceea ce trebuie să știi despre noul sezon.

„Coroana” sezonul 4- Tot ceea ce trebuie să știi despre noul sezon.

Elena Băsescu și operațiile sale estetice. Ce “îmbunătățiri” și-a făcut aceasta?