Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai discutate cupluri din showbizul românesc. Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mult timp, detalii despre ei încă ies la iveală.

Vestea că Dani Oțil și Mihaela Rădulescu sunt împreună a șocat pe toată lumea. Era anul 2008, însă nimeni nu se aștepta ca ei să fie împreună.

Prima oară s-au văzut când frumoasa prezentatoare TV a fost invitată în cadrul emisiunii matinale “Neața cu Răzvan și Dani”. Este clar că acela a fost momentul când a început totul, deoarece la scurt timp legătura dintre ei a început să prindă contur.

Mulți nu știu că relația lor a început în momentul în care Mihaela Rădulescu era încă căsătorită. Conform poveștilor lui Dani, ea a fost și cea care a făcut primul pas. Inițial reticent la avansurile ei, după ce aceste gesturi s-au tot repetat, în final bărbatul a cedat.

„Recunosc că am început relaţia înainte ca Mihaela să divorţeze, dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună.”, a declarat Dani.

Relația lor a fost discutată în media ani la rândul. Exista o diferență mare de vârstă între ei, iar oamenii nu se puteau abține să nu-i judece. Totuși, bârfele nu au ajuns la ei.

Ce nu stiai despre relația lui Dani Oțil cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fost împreună timp de 6 ani de zile, până în anul 2014

Motivele separării lor nu au fost clare, însă totul a fost lipsit de scandal. Mihaela și Dani au apucat-o pe căi separate fără certuri și explicații date publicului.

Acum, Dani e din nou îndrăgostit. Iubita lui, Gabriela Prisăcariu. Tânăra în vârsta de 22 de ani urmează să-i devină soție, iar planurile lor de viitor nu se opresc aici. Cei doi vor să își întemeieze o familie împreună.