De curând, s-au aflat mai multe detalii despre tatăl lui Culiță Sterp, numitul Nicolae Sterp. Mama Geta și Nicolae Sterp au împreună patru copii. În ciuda acestui fapt, cei doi nu s-au căsătorit.

Carismaticul Culiță Sterp este simpatizat de un public larg. Datorită sincerității sale, a ajuns la inimile multor persoane, iar acesta nu întârzie să le mulțumească, de fiecare dată, când are ocazia. Într-un episod de vlogging, mama Geta a povestit copiilor săi prin ce stări a trăit când Nicolae Sterp a fost arestat. Aceasta a depănat amintiri despre acele vremuri din tinerețe.

Tatăl lui Culiță Sterp, arestat în tinerețe

Mama Geta, o fire deschisă și foarte sinceră, a mărturisit, cu emoție în glas, că tinerețea sa a fost plină de încercări. În ce sens? Pe când era însărcinată cu al treilea copil, partenerul său de viață a fost arestat și încarcerat în cadrul penitenciarului „Poarta Albă” din Constanța. Însărcinată și cu grija a doi copii mici, mama Geta a simțit că acela este declinul. I-a fost foarte greu, mărturisind că a trăit în condiții groaznice. Locuiau într-o singură cameră. Era, de fapt, o bucătărie în care își petreceau tot timpul. Restul casei nu era terminat.

„Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-au arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță…Culiță era mic, ce avea? trei ani și jumătate. Ileana un an jumătate”. […] Nu aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse. Aveam, totuși, o bucătărie gata și acolo locuiam cu ei”, a mărturisit Georgeta Gețiu, mama lui Culiță Sterp, în timpul episodului de vlogging.

Ce nu s-a știut până acum despre Culiță Sterp. De ce a ajuns tatăl artistului să fie arestat
Spynews.ro

Mama lui Culiță Sterp și-a vizitat fostul partener de viață în închisoare

La vremea respectivă, mama Geta a ținut legătura cu concubinul său prin intermediul scrisorilor. Cu chiu cu vai, aceasta s-a mobilizat și, după ce a născut pe al treilea copil, și-a luat inima în dinți și a plecat la Constanța cu cei trei copii. A luat autobuzul din Hațeg până la Simeria și după  un tren până la penitenciarul „Poarta Albă” din Constanța. Când să se întoarcă acasă, aceasta nici nu a mai avut bani de bilet la tren.

„Dacă Dumnezeu te ajută…Deci, nu știu, aveam un copil în brațe, ranița pe spate, ceilalți doi de pantalonii mei. Că-ți spun și cum eram îmbrăcată, aveam un costum de blugi. […] Dar, ce crezi? Eu nu mai aveam bani să ajung până la Hațeg. Și ca să te descurci în viața asta, faci orice, îți vin idei trăsnite. Am scos bilet doar până prin Prahova, pe undeva. A venit controlorul de vreo două-trei ori să-i arăt biletul, dar cu trei copii după, ce bilet să tot arăți? I l-am arătat o dată și gata”, a mai declarat femeia.