Ramona Olaru este de părere că un articol vestimentar extrem de popular printre bărbați nu are ce căuta în garderoba lor.

Ramona Olaru se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Asistenta Tv trăiește o poveste de dragoste cu Cătălin Cazacu, dar asta nu înseamnă că bărbații nu o curtează și acum. Blondina recunoaște că este atentă la mai multe detalii și că este mai greu de mulțumit. 

Articolul vestimentar pe care Ramona Olaru nu îl consideră potrivit pentru bărbați

În cadrul unui interviu, Ramona Olaru a mărturisit că nu îi place să vadă pantaloni strânși pe bărbați. Deși este un trend în rândul domnilor, nu aceeași părere o are și vedeta. Dar cum gusturile nu se discută, asistenta Tv este de părere că i-ar plăcea să vadă așa ceva la Cătălin Cazacu.

De altfel, la fel de mult îi displac vedetei și tricourile scurte. Se pare că și iubitul ei avea obiceiul să poarte un astfel de articol vestimentar. Cătălin Cazacu s-a conformat și a renunțat la ele.

@video.clipuri1 #ramonaolaru #interviu #fy #fyp #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

„Nu îmi plac pantalonii strânși pe bărbați, asta clar egări sau colanți pe bărbați. Nu, nu, nu. Mie îmi place atât de mult bărbatul care stă cu mine și împarte casa și patul să nu aibă obiceiuri de genul ăsta.

Mai are o problemă. Mai poartă tricouri scurte câteodată și când mai ridică mâinile…dar m-am ocupat de treaba asta și chiar e ascultător”, a povestit Ramona Olaru.

Tot atunci, vedeta povestea că bărbatul perfect pentru ea trebuie să aibă și o serie de calități fizice, pe lângă cele morale. Asistenta Tv mărturisea că nu preferă bărbații prea bine făcuți.

„Mie îmi place un bărbat să aibă puțină burtică. Tot timpul am știut că nu îmi plac bărbații cu mușchi. Și nici n-o să-mi placă.

Dorian Popa nu e genul meu, dar e bărbat mișto. Mie îmi place să fie puțin mai moale”, a mai povestit vedeta.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.