JO este destul de pretențioasă atunci când vine vorba de alimentele pe care le consumă.

JO este una dintre cele mai bune voci de la noi. Artista s-a făcut remarcată odată cu participarea la „X Factor”. Chiar dacă nu a plecat cu marele premiu acasă, a câștigat mult mai mult. Ioana Anuța, pe numele ei din buletin, a intrat imediat la inima fanilor și i-a cucerit cu toate piesele ei.

JO nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta a reușit să se impună în lumea muzicală de la noi și în scurt timp a cucerit toate topurile. Artista a evoluat foarte mult, iar acum a ajuns în punctul în care nume celebre se „bat” pentru colaborări cu ea. JO are o mulțime de prieteni, dar cea cu care rezonează cel mai bine este Anca Dinicu.

JO și Anca au bifat multe apariții în formula de cele mai bune prietene, iar distracția a fost garantă. Interpreta Ginei Felea a legat o prieteni frumoasă cu artista și nu se ferește să spună că se numără printre persoanele care o cunosc cel mai bine. JO și Anca au fost invitate recent la matinalul de la PRO FM, acolo unde au dat din casă detalii pe care nu multă lume le știe despre ele.

Ce nu ar mânca JO niciodată. Preparatul face ravagii în toate colțurile lumii, dar artista nu este impresionată de el
Instagram

JO se pricepe de minune la gătit

Cei care le urmăresc pe cele două pe Instagram, au observat că lui JO îi place foarte mult să gătească. Deși este o gurmandă, vedeta a recunoscut că nu este deloc dată pe spate de pizza. JO evită cu orice preț acest preparat italienesc și, în locul lui, ar prefera mai bine o shaorma.

„Eu nu mănânc pizza niciodată. Nu-mi place pizza. Mi se pare scârboasă, mi se pare o adunătură de prea multe chestii puse peste pâine. Shaorma îmi place, dar nu mănânc lipia. Mănânc doar ce este în ea și comand la farfurie”, a spus JO în emisiunea lui Sebastian Coțofană și a lui „Veve”.

@diana.blogger #tiktok #fyp #romania #bucurestiromania🇷🇴 #viral #chisinaumoldova #dianablogger #vorbestemoldova ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.