Află ce a spus vedeta Kanal D.

Deși nu este implicată într-o relație sentimentală, Denise Rifai știe foarte bine ce își dorește de la partenerul de viață. Într-un interviu pe care l-a acordat, bruneta a detaliat lucrurile pe care NU și le-ar dori de la partenerul din viața sa.

Denise se declară o fire înțelegătoare de fel, însă trebuie să i se explice clar circumstanțele în care a acționat partenerul. Ceea ce nu ar suporta nici în ruptul capului la potențialul bărbat din viața sa este minciuna. De altfel, nici infidelitatea nu se află pe lista lucrurilor pe care le-ar accepta.

Denise Rifai: „Nu accept înșelatul”

Sursa: Colaj Substanțial

În același timp, vedeta declară că se dăruiește trup și suflet bărbatului din viața sa, iar din această cauză nu ar accepta să-l ierte în cazul în care acesta ar călca strâmb.

„Sunt foarte înțelegătoare, dar mie trebuie sa îmi explici emoția ta, de ce ai făcut ce ai făcut. Cel mai important pentru mine este adevărul, nu suport minciuna, nu ii înțeleg sensul. Si bineînțeles, nu accept înșelatul, mi se pare o lipsă de respect.

Eu cred in iubirile totale, pe viață si cred ca atunci când doi parteneri pornesc la un drum împreună o fac deschis. Eu ma dăruiesc toată partenerului meu si aștept reciprocitate. De ce sa ne înșelam unul pe altul? Mai bine ne oprim si ne continuam viața.” a declarat Denise Rifai pentru kanald.ro.

În acest punct al vieții sale, Denise Rifai nu este implicată într-o relație sentimentală. Cu toate acestea, bruneta știe foarte bine ce își dorește de la viitorul său partener de viață. Este o fire sensibilă și vrea ca bărbatul care va intra în viața sa să o protejeze și să o iubească cu toată ființa sa.

În același timp, când vine vorba despre iubire, Denise Rifai a fost cam „scumpă” în declarații cu privire la acest subiect. Vedeta nu s-a afișat până la acest moment cu un bărbat despre care să spună că este sufletul său pereche.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.