Adolescenta calcă pe urmele mamei ei și se pregătește pentru un nou capitol din viața sa

Eliza Iliescu, fata Adrianei Iliescu, cunoscută ca fiind cea mai bătrână mamă din România, a trecut examenul maturității cu brio. Tânăra a fost șefă de promoție la absolvirea liceului, iar acum a luat note mari și la Bacalaureat 2022. Adriana Iliescu are cu ce se mândri. Iată ce note a luat tânăra și pentru ce facultate se pregătește. 

Adriana Iliescu, în al nouălea cer

Timpul a trecut și fiica celei mai bătrâne mame din România a crescut. Acum este o adolescentă în toată firea și proaspăt absolventă de liceu. Zilele trecute, tânăra a trecut peste primele cele mai importante examene din viața ei, cu note foarte mari.

În urmă cu ceva timp, Eliza Iliescu a fost întrebată dacă are emoții pentru Bacalaureat, însă adolescenta spunea că nu își face griji și că este cât se poate de pregătită. Asta s-a și dovedit prin rezultatele pe care tânăra le-a obținut. Prin urmare, Adriana Iliescu este cea mai fericită mamă și își dorește ca fiica ei să îi calce pe urme.

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu pentru impact.

Ce note a obținut la Bacalaureat Eliza, fiica Adrianei Iliescu. Tânăra se pregătește pentru admiterea la facultate
Arhivă presă

Ce facultate va urma Eliza Iliescu

Adolescenta își dorește să urmeze cursurile Facultății de Litere, dar în paralel vrea să urmeze cursurile unei a doua facultăți, cel mai probabil cea de Filosofie. Mai mult de atât, Adriana Iliescu susține că este convinsă de faptul că fiica sa va reuși cu brio să facă față ambelor facultăți.

„Cred cu tărie că va reuși să le facă față! Știm amândouă că nu va fi simplu, dar vom merge pe calea asta! O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea de la Uniunea Scriitorilor. Am făcut calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea”, a mai adăugat femeia.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii