Iată ce notă a obținut frumoasa asistentă TV la examenul de licență.

Acum a venit și rândul Ramonei Olaru să se laude! Și nu cu nota de la Bac, ci cu nota de la examenul de licență! Frumoasa asistentă TV s-a lăudat pe pagina ei personală de Instagram cu promovarea examenului. Ce notă a luat Ramona Olaru la examenul de licență?

Perioada examenelor s-a terminat pentru elevi. Cei de clasa a XII-a au scăpat de cel mai mare stres, examenul de Bacalaureat. Acum, după ce au promovat acest examen, au timp toată vara să se distreze și să facă ce vor. Însă, lucrurile nu stau la fel și pentru studenți. Abia acum începe stresul, iar emoțiile se instalează din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

În această perioadă, tot mai mulți studenți vor susține examenul de licență. Așadar, cu această ocazie, Ramona Olaru a vrut să le arate acestora ce notă a luat ea la acest examen.

Cu ce notă a promovat Ramona Olaru examenul de licență

Instagram

Perioada aceasta este una destul de stresantă pentru studenții aflați în anii terminali din cadrul universităților. Tot mai mulți studenți și-au pregătit intens lucrarea de licență. Cât despre elevii claselor a XII-a, aceștia au terminat cu „examenul maturității”, iar acum se pot îndrepta către ce facultate doresc ei.

Recent, frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a postat pe contul ei personal de Instagram, o poză cu nota de la examenul de licență. Se poate observa clar faptul că Ramona a terminat facultatea în anul 2015. Astfel, Ramona a vrut să se laude cu nota considerabil de mare de la examenul de licență, mai exact media 9,10.

Se pare că nici acesteia nu-i vine să creadă nota pe care a obținut-o în urma susținerii acestui examen. Așadar, Ramona Olaru a ținut să se caracterizeze într-o notă destul de amuzantă.

„Și când te uiți la mine, n-ai zice că sunt prea inteligentă!:)))”, a scris Ramona Olaru în dreptul imaginii postate pe InstaStory

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.