Iubita lui Liviu Vârciu este foarte mândră de media pe care a obținut-o în urma examenului de Bacalaureat.

Examenul de Bacalaureat s-a terminat. Astfel, soția lui Liviu Vârciu și-a adus aminte de clipele frumoase petrecute în liceu. Așadar, ea a vrut să le arate internauților notele pe care le-a luat ea la Bac. 

Mai mulți elevi au susținut examenul de Bacalaureat anul acesta în sesiunea de vară. Așadar, cu aceasată ocazie, Anda Călin și-a amintit de frumoasele clipe petrecute de pe vremea în care era doar o liceană. Astfel, ea a vrut să le arate fanilor cu ce note a promovat examenul maturității.

social media

Ce notă a luat iubita lui Liviu Vârciu la Bac

Anda Călin a devenit puțin nostalgică. Ea și-a adus aminte de perioada liceului, dar și de emoțiile pe care le avea chiar înainte de susținerea examenului de Bacalaureat.

Elevii care au terminat clasa a XII-a au aflat deja ce rezultate au obținut. Mai mult, vâlva creată de acest examen care a pus în dificultate mai mulți elevi, i-a adus aminte și Andei de momentele când era și ea elevă.

De asemenea, Anda Călin s-a lăudat în mediul online cu notele pe care a reușit să le obțină. Ea a ținut să precizeze că a învățat totul din cărți, iar la acea vreme nu exista internet sau laptop-uri.

Chiar și așa, iubita lui Liviu Vârciu a reușit să ia o notă foarte mare la examen, mai exact 9,55. Ea a susținut examenul de Bacalaureat cu mai bine de 13 ani în urmă.

„Acum 13 ani… amintiri. 9,55. Pe vremea când nu aveam laptop sau internet nelimitat și învățam din cărți”, a scris Anda Călin pe pagina ei de Instagram.

Ce note au mai luat vedetele la Bacalaureat

Una dintre cele mai mari note la examenul de Bacalaureat a fost luată chiar de către Dorian Popa. Acesta a avut media foarte aproape de nota 10, mai exact 9,83. Și Alexandra Stan a reușit să obțină o medie destul de măricică în urma examenului, mai exact media 9,13.

Anda Adam se află și ea pe lista vedetelor care au obținut cele mai mari note la Bac. Mai exact, artista a obținut media 9,66.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.