Dorian Popa se bucură de o medie mare la examenul de Bacalaureat.

Dorian Popa este unul dintre cei ma îndrăgiți artiști și vloggeri din țară. El se mândrește cu reușitele sale și a ajuns să aibă în conturi sume cu multe zerouri. Pentru tot ce a câștigat, a muncit din greu, dar nici învățătura nu a lăsat-o deoparte în perioada Bacalaureatului, susținut în urmă cu 15 ani.

Dorian Popa a avut grijă să fie un elev silitor deși își câștiga proprii bani din timpul adolescenței sale. El a înțeles de mic ce este munca și nu s-a dat niciodată la o parte, dar a știut și cum să învețe eficient pentru școală. Artistul se poate lăuda în prezent cu nota sa de la examenul de Bacalaureat și reușește să dea clasa multor vedete.

Media sa este de 9.83 și se clasează pe un loc fruntaș. Dorian Popa a terminat studiile liceale la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Constanța, locul în care s-a născut și a crescut. Apoi au urmat studiile universitare, fiind licențiat în Relații Publice în Marketing.

Sursa foto: Social media

Din ce a câștigat Dorian Popa primii bani

Dorian Popa a început să câștige primii săi bani încă din adolescență, de la 13 ani. El a avut calculator încă de la 7 ani și a fost fascinat de acest domeniu și a învățat cât mai multe. În cartierul său a fost singurul care își ajuta vecinii să instaleze programe pe calculator sau să le formateze. Astfel că reușea să primească destui bani de buzunar.

„Am început să câștig primii bani încă de la 13 ani, când mă duceam prin cartier și am început să repar calculatoarele vecinilor mei. Eu aveam calculator de la 7 anișori. Mi-au plăcut întotdeauna lucrurile legate de informatică, mă pricepeam să formatez un calculator, să reinstalez toate serverele. Pe vremea aia nu era ca acum. Făceam bănuți frumoși, la mine în cartier eram informaticianul de bază. Singurel am învățat, cu internetul pe telefonul fix, de mă certa maică-mea când nu-i mergea fixul.”, a spus Dorian Popa pentru Playtech.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.