Oana Zăvoranu nu o suportă deloc pe Adelina Pestrițu, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Vedeta a dat de pământ de mai multe ori cu postările influenceriței, despre care a făcut numai afirmații urâte. În plus, acum ceva timp, a publicat chiar și o serie de imagini din trecut cu bruneta, care nu erau tocmai cele pe care ea și-ar fi dorit să circule pe internet. Nici faptul că a fost dată în judecată nu a fost o piedică în fața actriței, care își face în continuare rivalele de râs, pe contul ei de Instagram, unde este urmărită de mii de oameni.

La așa ceva nu se aștepta nimeni!

În urmă cu doar câteva ore, Oanei Zăvoranu i s-a pus din nou pata pe câteva dintre postările unor vedete de la noi, pe care nu le suportă, iar printre acestea se află, după cum v-ați putut da seama, Adelina Pestrițu. Actrița i-a luat la puricat Story-urile și a remarcat că a avut o greșeală de exprimare pe care nu a reușit să o treacă ușor cu vederea, chiar dacă și-ar fi dorit.

A publicat filmarea cu pricina și a ținut să precizeze că este clar pentru toată lumea de ce a obținut o notă atât de mică la BAC, la Limba și Literatura Română. Nimeni nu ar fi crezut că Adelina Pestrițu s-a descurcat atât de rău, iar unii chiar au fost șocați de aceste afirmații, care din păcate pentru vedetă, nu sunt deloc unele false.

Ce notă a luat Adelina Pestrițu la Bacalaureat! Oana Zăvoranu a dat-o de gol: "Se vede de ce..."

„Păi se vede de ce ai luat 3.60 la BAC, la Limba Română! Păi de ce trebuie să faci poze pentru ‘campanii următoare’? Ai dat iama în cașcaval cu ultimele cumpărături și mai trebuie jumulite gâștele, nu? Hai fă poze pentru ‘campanii’ următoare, să vedem câte proaste mai pun botul…”, este o parte din mesajul Oanei Zăvoranu.