Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. De curând, artistul a postat imagini inedite alături de frumoasa lui soție. Cei doi s-au distrat de minune într-un peisaj de iarnă, de poveste. Se pare că artistul abia aștepta să ningă pentru a se juca cu Gina în zăpadă. 

Cei doi păreau că se distrează de minune, întrucât fotografiile le-au surprins zâmbetul de pe față și momentul amuzant în care Gina a fost trântită de către artist, în zăpadă.

„De abia aşteptam zăpada ca să o tăvălesc pe Gina”

Cântărețul a postat un mesaj pe instagram alături de fotografiile pe care le-a publicat. Momentele surprinse în poze, dovedesc faptul că cei doi s-au amuzat copios și că au trăit clipe de neuitat împreună. Îndrăgitul artist le-a mărturisit fanilor că aștepta cu nerăbdare de acum doi ani să vină prima zăpadă pentru a se bucura de o bătaie zdravănă cu bulgări împreună cu partenera sa.

”Acum doi ani de abia așteptam zăpada ca sa o tăvălesc pe Gina. Azi mă tăvălește bucuria că o să vină prima zăpadă din viața fetiței noastre. Dimineață m-am spălat pe față cu zăpadă. Gina m-a urmat. Ningea abundent. M-am tăvălit pe jos de bucurie. Nu și Gina, ea s-a bucurat din picioare ca să nu răcească.

Pe la prânz ne-am dat zăpada din curte cu o sculă împrumutată de la vecinul nostru care le are pe toate, iar pe seară ne-am întrebat împreuna cu vecinul dacă ninge anul asta”, a scris Smiley pe Instagram.

Ce moment a așteptat Smiley cu nerăbdare. Artistul a făcut dezvăluiri neașteptate: “Acum doi ani abia așteptam să…”
instagram

Fanii au reacționat cu admirație la postarea publicată de Smiley

După ce Smiley a împărtășit cu fanii momentele de neuitat alături de Gina Pistol, fanii nu s-au abținut să reacționeze, întrucât aceștia s-au amuzat copios pe seama cuplului. Aceștia au ținut să-și exprime admirația față de ei și să le ureze numai de bine. De asemenea, ieri când artistul a publicat imaginile, acesta a strâns peste 55.ooo de mii de aprecieri într-un timp foarte scurt.