Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute persoane din online. Au trecut mai bine de trei ani de când vedeta realizează „Verdictul politic”. Deși s-a mutat de pe Youtube pe propia aplicație, Dana este, în continuare, urmărită de mii de oameni care o apreciază pentru tot ceea ce face.

De-a lungul timpului, Dana Budeanu a reușit să creeze o comunitate foarte puternică în jurul ei. Cei care o urmăresc sunt de acord cu tot ceea ce spune și nu este de mirare că este un formator de opinie. Budeanu se informează foarte bine înainte de a lansa o informație în online și nu este de mirare că nu a dat greș deloc până acum.

Dana Budeanu nu este singură în acest proiect, ci are alături o întreagă echipă de profesioniști. Vedeta lucrează cu cei mai buni din domeniu și i-a ales pe sprânceană pe toți colaboratorii ei. Deși a fost tranșantă de-a lungul timpului cu multe vedete în rubrica ei, unele dintre ele sunt foarte bune prietene cu ea.

Ce mică-i lumea! Legătura neștiută dintre Dana Budeanu și Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta
Instagram

Dana Budeanu are puțini prieteni, dar de calitate

Pe această listă scurtă, dar selectă a oameni cu care se înconjoară Dana Budeanu se numără și Daciana Sârbu. Soția lui Victor Ponta este foarte apropiată de creatoarea de modă. Cele două au fost surprinse de multe ori una în compania celeilalte. Chiar dacă poate părea că pe cele două nu le unește nimic, realitatea este cu totul și cu totul alta.

Cei care o urmăresc pe Dana Budeanu au aflat că aceasta are o pasiune pentru dulciuri. Atunci când nu consumă „rodia de dimineață”, această optează pentru celebrele choux-uri preparate de cofetăria „Mara Mura”. Aceasta aparține Dacianei Sârbu și este localizată în una dintre cele mai bune zone din Capitală.

Dana Budeanu alege să mănânce prăjiturile produse în cofetăria Dacianei pentru că are încredere în calitatea ingredientelor pe care le alege.