Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce meserie ar fi visat să aibă soțul ei.

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a avut mai mulți parteneri, de la Adrian Mutu, Victor Slav, Alex Bodi, până la Gabi Bădălău. Cu toate acestea,  nici măcar unul dintre ei nu a avut meseria pe care și-ar fi dorit-o diva pentru iubitul ei.

Ei bine, se pare că blondina a visat mereu ca sufletul său pereche să fie medic estetician.

Bianca Drăgușanu, soție de medic estetician

@momentedeinspiratie

#momentedeinspiratie #biancadragusanu

♬ sunet original – Momente de Inspirație

„Dintotdeauna m-am visat nevastă de medic estetician.” a declarat Bianca Drăgușanu

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat cu ceva vreme în urmă, Bianca Drăgușanu a mărturisit că și ea și-a dorit să ajungă medic estetician. Blondina regretă că nu a urmat cursurile facultății de medicină, acest lucru datorându-se din cauza situație financiare modeste pe care a avut-o.

Chiar și așa, fosta asistentă de televiziune spune că este la curent cu tot ceea ce este legat de acest domeniu. În cazul în care ar fi fost medic estetician, Bianca este de părere că ar fi fost unul dintre cei mai buni din lume.

„Dacă aveam bani și niște părinți care să-mi rupă lingura de lemn pe fund, azi cred că eram cel mai bun medic estetician. Singurul meu regret este că nu am făcut facultatea de medicină. Eram bombă acum. Sunt foarte documentată în sensul ăsta. Aș fi fost cel mai tare medic estetician de pe planetă, nu doar din Europa. Sunt fascinată de medicina estetică.” a declarat în trecut Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.ro

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a fost ținta ironiilor, acest lucru datorându-se faptului că și-a făcut mai multe intervenții estetice. Alexandru Filip, medicul său estetician a dezvăluit toate ajustările pe care și le-a făcut Bianca Drăgușanu.

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Are, că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.” a declarat Alexandru Filip, medic estetician

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.