Cătălin Botezatu nu și-a dorit dintotdeauna să devină un designer vestimentar de succes. Vedeta a sperat la cu totul și cu totul altceva, iar mulții dintre fanii acestuia nici măcar nu se așteptau la un asemenea lucru

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai celebri designeri de la noi. Acesta are o figură emblematică în această branșă și s-a dedicat mulți ani acestei meserii. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că vedeta și-ar fi dorit să aibă un alt job în tinerețe. 

Poate că mulți cred faptul că Botezatu și-a dorit dintotdeauna să fie designer. Acest lucru nu este tocmai adevărat, întrucât în perioada tinereții sale, cristicul vestimentar și-a dorit să devină cu totul și cu totul altceva. Nimeni nu s-ar fi gândit că juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” are un asemenea talent și că visul lui a fost să devină actor.

Ce meserie și-a dorită să aibă Cătălin Botezatu înainte să devină designer vestimentar. Nimănui nu i-a trecut prin cap așa ceva!
social media

Cătălin Botezatu și-a dorit să fie actor

Cătălin Botezatu a dezvăluit în urmă cu ceva timp că și-a dorit extrem de tare să devină actor și că a dat admiterea la Teatru. În plus, un detaliu interesant este faptul că acesta l-a avut profesor îndrumător chiar pe marele actor al teatrului românesc, Florin Piersic. Nu a obținut o notă de trecere, însă a reușit să-și croiască un drum în industria modei.

„Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admișilor. După primul an, m-am apucat de meditații și vreo trei ani la rând am tot încercat să fiu admis la Actorie. M-am pregătit cu Florin Piersic. După mulți ani, când lucrurile s-au mai aranjat, Dem Rădulescu mi-a zis să vin că erau mai multe locuri disponibile la Actorie și că mă pot lua, că nu se mai intră pe pile.

Am refuzat, pentru că în acel moment nu mai voiam eu. Mi-am dat seama că viața de actor este una foarte frumoasă, dar în același timp grea, nu era plătită deloc bine. În România, actorul nu prea este respectat, și atunci am zis „pas”. Dar m-am chinuit să fiu admis la Actorie.”, a povestit Cătălin Botezatu, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune Tv.

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.