Irina Fodor ar fi trebuit să activeze într-un cu totul alt domeniu.

Irina Fodor este în prezent prezentator la cârma reality show-ului „America Express”, emisiune ce se difuzează în prezent la Antena 1. În trecut aceasta a prezentat și emisiunea „Chefi la cuțite”, dar și formatul „Dancing on ice” de la același post de televiziune.

Ei bine, trebuie să aflați că Irina Fodor nu și-a dorit de la început să fie prezentator de televiziune. Gândul său era de a fi profesoară de limba română, motiv pentru care trebuia să studieze la Facultatea de Litere. Cu toate acesta, a mers la Facultatea de Jurnalism și a dat examenul de admitere, fără ca părinții săi să aibă habar despre ceea ce vrea să facă fiica lor.

Faptul că rezultatul examenului a fost „admis”, Irina a realizat că jurnalismul este domeniul în care trebuie să lucreze. A pornit cu pași mici, a lucrat ca reporter, montajist, dar și ca editor de text.

Irina Fodor: „Am luat-o din aproape în aproape”

Sursa: Colaj Substantial

Trebuia să dau la Litere, să devin profesoară de română. M-am dus și am dat examen la Jurnalism fără să le spun alor mei. După ce am luat admiterea, gata, am știut că ăla este drumul meu și am luat-o din aproape în aproape. Până să apar pe sticlă m-am perfecționat de la reporterie la montaj video, editare de text.” a mărturisit Irina Fodor pentru Viva.ro

Iată că, acum, Irina Fodor se bucură de o carieră de succes în domeniul pe care l-a ales. Poate cea mai mare provocare a carierei sale a fost constituită de „America Express” (n.r fostă „Asia Express”). În momentul în care a primit propunerea de a o înlocui pe Gina Pistol, acesteia nu i-a venit să creadă.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după „Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect.Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii” a declarat Irina pentru a1.ro.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.