Solista Lidia Buble trăiește o nouă poveste de dragoste. A hotărât că este momentul să își refacă viața. După relația cu Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii matinalului „Neața’ cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, blondina iubește din nou!

După o poveste de dragoste alături de Răzvan Simion, care a durat cinci ani, frumoasa Lidia Buble a mai dat o șansă unei noi iubiri. Deși după ruperea de Răzvan, despre Lidia presa a speculat că ar fi fost curtată de nume importante din showbiz-ul românesc, interpreta a înlăturat însă aceste zvonuri, făcând publică relația de iubire pe care o are cu actorul Harlys Becerra.

Cine este iubitul Lidiei Buble și ce secrete ascunde actorul Harlys Becerra

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. A colaborat pentru diverse proiecte, reclame din mediul online și a semnat nenumărate contracte de modelling. Actorul are o formă fizică de invidiat, care i-a adus satisfacție și pe plan financiar. Harlys Becerra cântărește aproximativ 78 de kilograme și are o înălțime de 1,82 . Este o persoană rezervată, lucru dovedit de discreția pe care o are când vine vorba de bani, dar și despre familia lui. Harlys își ține averea ascunsă de ochii lumi. Nu răspunde curioșilor care își pun întrebări despre banii și vacanțele de lux ale acestuia.

Ce meserie a avut iubitul Lidiei Buble, înainte de a fi actor. Nimeni nu a știut până acum!
Social media

Harlys susține comunitatea LGBT+

Conform celebpie.com, Harlys Becerra este susținător al comunității LGBT+ și persoane din comunitate i-au devenit apropiate. Actorul a legat prietenii cu câțiva dintre ei.

Harlys Becerra a lucrat ca bucătar

Iubitul Lidiei Buble este o persoană secretoasă. Își ține viața privată și trecutul de ochii lumii. Nu a oferit niciodată informații despre familie, studii sau viață amoroasă. Cubanezul a petrecut șapte ani din viață în Spania. Deși acum este o apariție mult așteptată, actorul a lucrat, inițial, ca bucătar, în Londra, urmând ca mai apoi să se îndrepte spre cariera de actor.