Monica Gabor a părăsit România în urmă cu 5 ani și, tot de atunci, vedeta a ales să locuiască peste ocean definitiv. Fosta doamna Columbeanu trăiește o poveste de dragoste cu un afacerist chinez despre care a vorbit destul de puțin în aparițiile tv de după mutarea în Statele Unite.

Monica și-a dorit ca iubitul ei să devină cunoscut și în România doar prin prisma unuia dintre  business-urile pe care acesta le deținea. Mai exact, fostul manechin a adus și a promovat intens în România o lungă perioada energizantele comercializate sub brandul Mr. Pink.

Mr. Pink a fost călugăr înainte de a fi afacerist

Monica Gabor a povestit în urmă cu câțiva ani că și-a cunoscut iubitul în mod întâmplător după ce a ajuns în SUA. Fosta doamna Columbeanu susținea atunci că afaceristul a cucerit-o cu simplitatea lui. Până anul trecut, fostul fotomodel nu a povestit detalii despre viața profesională sau personală a bărbatului din viață ei.

Monica Gabor a mărturisit doar că acesta are un copil dintr-o relație anterioară de care ea are grijă că o adevărată mama. Tot anul trecut, aceasta a dezvăluit care a fost adevărată ocupație a lui Mr. Pink înainte de a cunoaște succesul american.

Ce meserie a avut, de fapt, soțul Monicăi Gabor? Mr. Pink a lăsat religia pentru afaceri
evenimentulzilei.ro

Monica povestea despre fiul acestuia, pe care l-a îmbrăcat în cadrul unui eveniment destinat copiilor în călugăr. De aici, fosta doamnă Columbeanu a făcut paralela cu tatăl micuțului despre care mărturisea că a urmat calea lui Dumnezeu.

„Eu și Antony am făcut împreună un discurs despre pace inspirați de Dalai Lama. Am avut emoții, dar într-un final a meritat pentru că a fost în onoarea Zilei Internaționale a Păcii. L-am îmbrăcat frumos în hainele lui tati, care a fost călugăr în trecut, și a intrat imediat în atmosferă.” scria Monica pe contul ei de Instagram la vremea respectivă.

Monica Gabor s-a reprofilat pe meleagurile americane

Dacă în România Monica era recunoscută că un veritabil manechin afișându-și deseori formele în diverse prezentări de modă, peste hotare fosta doamna Columbeanu a ales să înceapă o nouă viață nu doar pe plan personal. Astfel, sora Ramonei Gabor a devenit profesoară de engleză în cadrul școlii pe care inclusiv ea a urmat-o atunci când a ajuns pentru prima dată în America.

În ultimele luni, Monica a fost destul de absentă în mediul online. Una dintre explicații este în mod cert aceea legată de timpul limitat pe care soția lui Mr. Pink îl are acum. Asta pentru că Monica este o mama cu normă întreagă în prezent. Aceasta se ocupă atât de Irina, fiica ei, cât și de micuțul Anthony, fiul lui Mr. Pink.