Află cu ce s-a ocupat Dani Oțil înainte de a apărea pe micul ecran.

De 14 ani, Dani Oți prezintă emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” alături de camaradul său, Răzvan Simion. Cu toate că apare pe sticlă de mai bine de un deceniu, în trecut Dani Oțil a activat într-un cu totul alt domeniu.

Ei bine, înainte de a deveni cunoscut publicului, Dani Oțil a lucrat în IT. Într-un interviu ce l-a acordat unei publicații, prezentatorul de televiziune își aducea aminte cu zâmbetul pe buze de acea perioadă a vieții sale. Motivul? Pe vremea când lucra în acest domeniu găsea pe tastaturi fel și fel de obiecte, de la agrafe, până la cartofi prăjiți.

„Am fost și IT-ist când eram mai tânăr”

Sursa: Social media

„Și acum se practică mâncatul pe tastatură la birou. Am fost și IT-ist când eram mai tânăr, Doamne, ce găseam pe tastaturi. Doamne, ce găseam acolo. Era incredibil! Găseam scame, agrafe de birou, așa era pe vremea aia, păr, cartofi prăjiți.”a declarat Dani Oțil pentru Fanatik

În urmă cu câteva zile, Dani Oțil a făcut o declarație ce i-a pus pe jar pe mulți dintre fanii săi. Acesta a declarat că duminică seară a fost la un pas de divorț, după ce răspunsul la o întrebare nu a fost pe placul partenerei sale de viață.

„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ”Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată”, iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul(…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.” a declarat Dani Oțil în emisiunea de la Antena 1

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.