Este o zi importantă în familia fostului patron de la Dinamo. Astăzi, Cristi Borcea împlinește 52 de ani, iar Valentina Pelinel i-a transmis soțului un mesaj de-a dreptul emoționant.

Valentina Pelinel:,,Astăzi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om”

Fostul model a postat pe contul personal de Facebook un mesaj cu ocazia zilei de naștere a tatăl copiilor săi. Mesajul a fost apreciat de foarte mulți internauți, care au observat că Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Omul de afaceri petrece ziua alături de familie și de câțiva prieteni într-un restaurant de lux din Capitală.

,,Astăzi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea ❤ ❤️ ❤️🥰🎉”, a scris Valentina Pelinel pe contul personal de Facebook.

Deși au trecut prin multe momente dificile, relația lor a rezistat. Mulți nu au crezut că legătura amoroasă celor doi este atât de puternică. Cu toate acestea, se pare că Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt mai fericiți ca niciodată. Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, fostul model a precizat că fostul patron de la Dinamo știe cum să se facă o femeie fericită și că împreună au reușit să depășească greutățile.

,,Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră.

Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, spunea Valentina Pelinel pentru sursa citată anterior.