Ce mesaj i-a transmis Alex Velea lui Abi după ce s-a luat de frumoasa lui soție? La două luni după ce Alex Velea a lansat un diss pentru el, Abi a venit cu o replică. Artistul nu a putut sta cu mâinile în sân, așa că a lucrat două luni la un diss. Cu ajutorul acestuia a rupt topurile muzicale din România și a stat câteva zile pe locul 1 în trending. „Regele României” nu a iertat-o nici pe Antonia…de data asta.

În diss-ul scos zilele trecute, Ab nu i-a adresat cuvinte dure doar lui Velea. Când a ajuns la soția lui, Abi a tunat și a fulgerat. Nu a iertat pe nimeni, le-a adresat cuvinte jignitoare. Mai mult de atât, îi menționează și pe copii lui Alex Velea. Abi a fost dur criticat pentru ceea ce a făcut, dar nu i-a păsat de asta și a continuat să îi atace și în live-urile de pe Instagram.

Ce mesaj i-a transmis Velea?

Lino a sărit repede în apărarea lui Alex Velea, dar fanii au așteptat și răspunsul lui. Se pare că totuși, Alex Velea nu a putut să tacă, așa că a transmis un mesaj la rândul lui. La câteva zile după ce Abi le-a adresat cuvinte urâte copiilor, Alex Velea a avut și el ceva de zis. A ținut să menționeze și faptul că soția lui a suferit mult din cauza asta.

“În viață trebuie să ai bun simț și decență. Te mai cerți ba pe muzică, ba pe altele, dar nu te legi de familia omului. El s-a luat de familia mea, de nevastă, de copii, de tot ceea ce a putut. Antonia a suferit prea mult din acest motiv, deci nu am ce replică să dau unei asemenea persoane, educația vorbește de la sine. Am alte lucruri mai importante de făcut. Fiecare pasăre moare pe limba ei”, a transmis Alex Velea.