Fosta prezentatoare Tv nu l-a uitat pe regretatul artist. Astăzi, acesta ar fi sărbătorit 69 de ani, motiv pentru care Marina Almășan a postat un mesaj emoționant.

Marina Almășan, mesaj emoționant pentru Victor Socaciu

Artistul ar fi împlinit astăzi 69 de ani, prilej cu care fosta prezentatoare Tv a postat un mesaj emoționant. Marina Almășan a rememorat clipele petrecute alături de regretatul artist, care i-a fost soț pentru 16 ani.

Fosta prezentatoare Tv și-a amintit de momentele în care lucrau la aceeași emisiune și anume ,,Ceaiul de la ora 5″. Aceasta a mărturisit că nu îl cunoștea foarte bine pe Victor Socaciu și că ascultase câteva melodii de-ale sale fugitiv. În iarna anului 1994, aceasta a ascultat o casetă cu câteva melodii de-ale regretatului artist, care i-a fost oferită chiar de Victor Socaciu.

La prima vedere, piesele lui Victor Socaciu nu erau pe gustul Marinei Almășan. Cu toate că muzica folk nu îi plăcea prea mult, una dintre piese i-a rămas în minte, așa că a continuat să o asculte. Piesa lui Victor Socaciu care a impresionat-o atât de mult pe Marina Almășan este ,,Ceasul iubirii”. Aceasta l-a rugat atunci ca într-un din edițiile următoare ale emisiune să o poată cânta împreună.

„Nu eram deloc fană folk, așa că nu toate cântecele mi s-au lipit de suflet. Unul însă a rămas acolo de la prima ascultare…L-am rulat iar si iar, ascultându-i linia melodică și versurile, inspirându-i romantismul și necontenind să mă întreb, nopți în șir, cum o fi arătând, oare, femeia care l-a inspirat pe Victor să scrie o asemenea minunăție…

Zile la rând melodia cu pricina a răsunat în micuțul apartament din cartierul Aviației, al familiei mele de atunci. ,,Ce-a zis soțul meu?”, se vor întreba , poate, cârcotașii. N-a zis nimic. Nici nu cred că a observat că un anume cântec rulează în neștire, la casetofon.”, a scris Marina Almășan într-un articol.