Niculina Stoican este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite soliste de muzică populară din țara noastră. Cântăreața de muzică populară este îngenuncheată de durere după ce Petrică Mâțu Stoian a trecut în neființă. Una dintre stelele muzicii populare, Petrică Mâțu Stoian, a trecut în neființă la vârsta de 61 de ani. La acel moment, se afla internat în cadrul Spitalului de Urgență Reșița, pe secția ATI. Din păcate, faimosul artist a suferit un șoc septic. Medicii au încercat pe cât posibil să-i salveze viața acestuia, însă în zadar.

Niculina Stoican încă este șocată că nu o să îl mai vadă niciodată pe Petrică Mâțu Stoian, dar, de fiecare dată, când simte, nu ezită să scrie pe rețelele de socializare postări despre regretatul artist.

Niculina Stoian, devastată din cauza morții lui Petrică Mâțu Stoian
Impact.ro

 

„…printre lumini și umbre, viața merge mai departe!!! …să se sporească lumina și să rămână doar umbra a ce e bun!!!”, a declarat aceasta pe rețelele de socializare.

Ce declară Doru Gușman despre Niculina Stoican?

Poate puțini știu asta, dar Niculina Stoican este printre puținele artiste de muzică populară care a dorit să dea o mână de ajutor la pregătirea priveghiului lui Petrică Mâțu Stoian. Deși impresarul lui Petrică Mâțu Stoian a declarat cu puțin timp în urmă că între regretatul artist și Niculina Stoican nu mai exista nicio legătură de prietenie, aceasta a fost extrem de afectată de decesului cântărețului. S-a zvonit faptul că Petrică Mâțu Stoian a dorit să plece de la Ansamblul Maria Tănase, din cauza cântăreței, pentru că îl umilise, de-a lungul timpului.

„A plecat foarte supărat. Petre a plecat de la Ansamblu, din cauza ei, a Niculinei Stoican. Îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu a făcut și i-a făcut la Primărie, iar Primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și multe, multe. Și Petre a zis *Nu mai suport. Nu mai pot.* S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui *nu vreau să o mai văd că o știu. Îi știu și dinții din gură și nu suport să mă umilească ea.* Așa spunea. Știe toată lumea.”, a declarat impresarul Doru Gușman pentru un post de televiziune.