Ziua de 22 iunie este o zi specială pentru Răzvan Fodor. Totuși, anul acesta, bărbatul își va serba ziua de naștere singur, fără soția sa. Însă, chiar dacă soția sa nu îi este alături, prietenii nu l-au lăsat pe acesta la greu. 

Astăzi, 22 iunie, este o zi specială pentru Răzvan Fodor, deoarece a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani. Din păcate, acesta nu va sărbători ziua alături de soția sa. Aceasta este plecată în America. Așadar, cu toate că Irina Fodor nu va da pe acasă mult timp de acum încolo, prietenii nu l-au uitat pe care care astăzi este în centrul atenției.

social media

Răzvan Fodor împlinește astăzi 47 de ani

Așadar, prima persoană publică care i-a urat „La mulți ani” lui Răzvan Fodor a fost nimeni altul decât Radu Vâlcan. Pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă de zeci de ani. În tot acest timp, Radu și Răzvan au devenit foarte apropiați, încât familiile acestora se vizitează foarte des. Totodată, cei doi își permit și destul de multe glume.

Așadar, cum altfel nu se putea, Răzvan Fodor a fost ținta glumelor lui Radu Vâlcan. Nu este prima dată când prezentatorul de la „Insula Iubirii” îl ia în vizor pe acesta. Tachinările dintre cei doi sunt la ordinea zilei.

La un moment dat, Răzvan Fodor a primit un apel de la Radu Vâlcan, pe care l-a ignorat. În cele din urmă, atunci când Fodor l-a sunat pe Radu, a ignorat și el apelul acestuia. Așadar, de atunci, toate conversațiile și convorbirile acestora au fost numai cu „înțepări” adresate unul altuia.

Așa s-a întâmplat și astăzi, cu ocazia zilei de naștere a lui Răzvan Fodor.

„Răzvan Fodor, îți zic aici pentru că oricum nu răspunzi la telefon. La mulți ani din ăia cei mai mișto. Să rămâi același Fodor, dar și Răzvan!”, i-a transmis Radu Vâlcan sărbătoritului zilei de astăzi.