Alexandra Stan a avut grijă să și învețe în timpul liceului, astfel că a obținut o medie mare la Bacalaureat.

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste atât în țară, cât și peste hotare. Piesele sale ajung să fie fredonate în toată lumea și se bucură de un mare succes. Cu toate acestea, ea nu a uitat de școală și mai ales, de „examenul maturității” pe care l-a susținut la finalul liceului.

Alexandra Stan se poate lăuda cu media sa de Bacalaureat. Acesta este foarte important, considerat și „examenul maturității” făcând trecerea de la liceu la o nouă etapă a vieții. Vedeta nu a lăsat învățătura deoparte, deși se axa pe muzică și u studia cât mai mult. Aceasta a obținut media de 9,13 și reușește să se clasele în topul personalităților din showbizul românesc cu note mari.

Sursa foto: Social media

Alexandra Stan suferă de o boală autoimună

Alexandra Stan a fost depistată cu o boală autoimună care nu poate vindeca, ci doar se ține sub control. Este vorba despre Tiroidita Hashimoto, ce reprezintă o afecțiune unde sistemul imunitar atacă tiroida. Acesta produce anticorpi ce distrug glanda, iar procesul este ireversibil.

Artista s-a sfătuit cu numeroși medici și a aflat că va trebui să elimine partea negativă din viața sa, atât ce ține de alimentația sa, cât și relații sau lucrurile ce se întâmplă. În acest fel, Alexandra Stan a făcut o curățare temeinică și se simte mai bine în noua ipostază.

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea. Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii.”, a spus Alexandra Stan în podcastul moderat de Mihai Morar.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.