Vești bune despre starea de sănătate a pilotului de raliuri, Daniel Onoriu. Bărbatul a fost trezit din comă de medici, după mai bine de două luni de spitalizare. Doctorii îi dădeau șanse minime de supraviețuire. 

Pe 24 noiembrie 2021, acesta a suferit o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. În urma intervenției, Daniel s-a ales cu probleme grave de sănătate. La întoarcerea în țară, Daniel Onoriu a început să se simtă tot mai rău și a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă.

Daniel Onoriu a fost scos din coma indusă

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, declara, la începutul lunii ianuarie, că medicii de la Floreasca au găsit o pungă plină de infecție, de circa 4 centimetri, în spatele pancreasului lui Daniel Onoriu. La vremea respectivă, bărbatul avea șanse minime să supraviețuiască. Acum, din fericire, starea lui de sănătate începe să se îmbunătățească.

foto: social media

Pentru a-l ajuta, doctorii au fost nevoiți să îl țină în comă indusă. După numeroase tratamente administrate, specialiștii i-au redus gradual din sedative și au decis să-l trezească din comă pe pilot. Vestea a fost dată chiar de fiul lui, pe rețelele de socializare.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că tatăl meu s-a trezit din comă!”, a scris Costi Onoriu, pe Facebook.

Verișoara lui Daniel Onoriu, detalii despre starea lui de sănătate

Cu toate că starea de sănătate a lui Daniel Onoriu este pe primul plan acum, rudele lui au mărturisit că nu au de gând să stea cu mâinile în sân în ceea ce privește clinica din Turcia, acolo unde bărbatul a fost măcelărit. Rebeca Onoriu a spus că verișorul ei va decide dacă îi va trage la răspundere pe medicii care i-au făcut operația de micșorare a stomacului.

„Nu știm încă ce decizie vom avea în legătură cu acea clinică din Turcia care l-a «măcelărit» pe Daniel. Am primit enorm de multe mesaje de la persoane trecute prin aceleași probleme. Să își revină Daniel și el va decide ce va face legal împotriva acelei clinici.”, a mărturisit Rebeca Onoriu, pentru Cancan.ro.