Ce mașină conduce Jador? Îndrăgitul cântăreț are fani în întreaga țară și probabil de multe ori fanii s-au întrebat care este mașina pe care o conduce artistul. Jador a reușit să fie remarcat odată cu participarea lui la Puterea Dragostei; emisiune cu care este asociat, dar cu care nu vrea să mai aibă nicio legătură. Este talentat, iar piesele lui ajung mereu pe primele locuri în trending, cu toate acestea..puțini sunt cei care știu ce mașină conduce Jador.

Jador se respectă, nu are o mașină oarecare. Nu este nici o mașină ieftină, dar nici cea mai scumpă. Este în schimb, o mașină la care ține foarte mult și pe care fanii au văzut-o de nenumărate ori în vlogurile sale. Cântărețul are o grămadă de bani și își permite orice acum, de aceea conduce o mașină o scumpă. Bolidul este unul remarcabil, la care unii oameni doar visează.

Ce mașină conduce fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Jador este extrem de talentat și a muncit, pentru a nu duce lipsă de nimic. În copilărie, Jador nu a avut deloc ce și-a dorit. A muncit și muncește în continuare, pentru ca el și familia lui să nu mai ducă lipsă de nimic niciodată. Ar face orice pentru familia lui, dar se gândește și la el. Jador poate fi văzut pe străzile din București cu superbul Porsche Cayenne, pe care a dat o avere. Bolidul l-a făcut pe Jador să scoată din buzunare 50.000 de euro.

„Buna dimineața jadorașii mei, și oamenilor de îmi ascultați muzica, va scriu aceste cuvinte din tot sufletul meu. La începuturile mele doar mi-a plăcut de voi dar, acum m-am îndrăgostit și nu aveți idee cât de mult va respect și va iubesc! Nu îmi vine sa cred cât de mult ma iubiți, sunt șocat!

Nu credeam ca pot iubi niște necunoscuți atât de mult, mi-as dori sa am timp pentru fiecare om care vrea sa îmi spună ceva !
Va iubesc și datorită vouă sunt ceea ce sunt și pentru voi o sa fiu ceea ce sunt! Va iubesc din toată inima mea !
Mulți spun ca puterea dragostei m-a făcut ceea ce sunt, într-adevăr așa este dar are 10% contribuție! Ceea ce astăzi m-a făcut sa fiu JADOR este Dumnezeu și voi oamenii mei scumpi și iubiți!

Se spune ca atunci când te pui in pat ii scrii persoanei iubite tot ce simti! Eu va scriu vouă!❤️❤️”, a spus Jador.