Betty Stoian este una dintre cele mai frumoase tinere vedete din showbiz-ul românesc. Este fiica îndrăgitului interpret de manele, Florin Salam. Are grijă de imaginea ei, fapt dovedit de imaginile postate pe contul său de Instagram.

Betty are foarte mulți fani în social media, cu care mereu păstrează legătura. Postează aproape zilnic imagini cu ea și ținutele pe care le poartă. Tinerele adolescente o consideră un model, iar toată admirația se observă în numărul de aprecieri și comentarii de la postările sale.

Ce număr poartă la încălțăminte Betty Stoian

Vedeta a postat pe InstaStory o fotografie cu picioarele ei, însoțită de melodie. În picioare poartă o pereche de Balenciaga, iar numărul de la încălțăminte este 37.

Instagram

 

Betty Stoian investește în schimbare. La ce operații estetice s-a gândit să apeleze tânăra

social media

Este mama a unui băiețel de 3 ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin, soțul ei. Deși este înzestrată cu frumusețe naturală de invidiat, fiica lui Florin Salam simte nevoie de mici schimbări. În acest caz, ea s-a gândit să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni.

Tânăra dorește o operație de refacere a sânilor, care au suferit o schimbare după ce a devenit mamă. Betty a mărturisit că această dorință nu este un moft, ci o necesitate. Pentru a putea face operația, a fost nevoie să aibă mai multă grăsime, motiv pentru care s-a îngrășat câteva kilograme în plus.

„Dacă o să-mi fac intervenția, nu știu dacă o să vreau să mai slăbesc, pentru că te modelezi. Acum nu m-am mai axat pe mâncat, vroiam să mă îngraș, că așa fac intervenția. Acum cred că am 60-61 de kilograme, e foarte mult pentru mine, e enorm! Mi-aș dori să mai îmi fac sânii pentru că am devenit mamă iar atunci când devii mamă, corpul tău se schimbă foarte mult. Nu este un moft, este o necesitate. Eu nu exagerez niciodată atunci când vreau să îmi fac o intervenție, nu e genul meu…prefer să fie mai puțin decât mai mult!”, a spus Betty Stoian în presă, în urmă cu ceva timp.