Vlăduța Lupău le-a arătat fanilor ei din mediul online ce pofte are în sarcină.

Vlăduța Lupău nu mai are nevoie de nicio prezentare! Vedeta are un succes foarte mare în plan profesional și o duce destul de bine și în viața personală. Urmează să devină părinte peste câteva săptămâni și demonstrează că este o mămică responsabilă și că are foarte mare grijă de ea, mai ales în această perioadă.

Nu mai este mult și Vlăduța Lupău își va vedea visul de a deveni mămică împlinit. Emoțiile sunt la cote maxime pentru viitorii părinți și așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume primul lor copil. Din nefericire, artista a avut parte de mai multe dificultăți până să rămână însărcinată, însă iată că, în final, a primit vestea mult așteptată.

Ce mănâncă Vlăduța Lupău în sarcină

Vlădița Lupău ține permanent legătura cu fanii ei din mediul online. De când a rămas însărcinată, artista le-a arătat acestora din când în când și ce alimente consumă. Se pare că nu ezită să-și satisfacă poftele, însă face în așa fel încât să aibă o dietă echilibrată, să consume în fiecare zi fructe.

Nu cu mult timp în urmă, artista a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini în care s-a putut vedea ce consumă artista. De pe masă nu au lipsit gogoșile și o sumedenie de fructe, cum ar fi banane, pepene, cireșe sau piersici.

„Vă pupic dulcic” a scris Vlăduța Lupău, în dreptul imaginilor cu mâncarea.

Ce mănâncă Vlăduța Lupău, însărcinată în luna a 8-a! Artista este o viitoare mămică responsabilă

Vlăduță Lupău așteptă cu nerăbdare ziua cea mare

Vlăduța Lupău așteaptă cu nerăbdarea ziua în care va avea ocazia să-și țină bebelușul în brațe. Artista este foarte recunoscătoare că devine mămică și, de fiecare dată când are ocazia, le povestește fanilor ei cât de fericită este că în scurt timp va face cunoștință cu băiețelul ei.

„Începem numărătoarea inversă… Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață, așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc. Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume…Abia te aștept, micuțule!”a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.