Un spital din Suceava se laudă cu porțiile pe care le oferă pacienților. Oamenii spun însă că nu au primit niciodată așa ceva

Este scandal la Spitalul Județean Suceava, după ce pacienții au reclamat faptul că nu primesc suficientă mâncare. Unitatea sanitară a încercat să se apere și a postat în mediul online fotografii cu porțiile servite oamenilor. Însă cei ce au trecut pragul spitalului spun că nu au văzut asemenea porții.

Pe pagina de Facebook a unei publicații din Suceava, purtătorul de cuvânt al spitalului a publicat mai multe imagini cu mâncarea servită în unitate. Din poze se poate observa că pacienții primesc porții mari de mâncare, iar alimentele sunt diversificate și arată chiar gustos.

Oamenii trebuie să înţeleagă că mâncarea din spital respectiv cantitatea, necesarul de nutrienţi sunt stabilite de către un medic dietetician după anumite norme, trebuie respectate anumite principii alimentare de dietetică şi nutriţie, în funcţie de patologiile pacienţilor internaţi., a declarat el.

Iar ca să fie mai credibil, purtătorul de cuvânt al spitalului a explicat că nu doar pacienții sunt cei care consumă această mâncare. Porțiile ar fi asemănătoare și pentru personalul medical din unitate.

Aceeaşi mâncare este servită şi personalului medical. Nu avem meniuri preferenţiale., a mai afirmat el.

Foștii pacienți spun că nu au primit niciodată asemenea porții

Doar că pacienții care au trecut pragul spitalului din Suceava au avut cu totul altă experiență. Ei acuză că fotografiile publicate, generoase de altfel, sunt o minciună. Cei mai mulți au povestit revoltați în secțiunea de comentarii că ei nu au avut parte de un asemenea „tratament” cât au fost internați.

Hai să fim serioși! Ce este pe o caserolă se dă pe parcursul a 3 zile! Exact acum un an am stat! Așa ceva nu am primit! Pe cine prostiți???, a scris revoltat un fost pacient.

Iar această mărturie a fost urmată și de altele, bazate pe experiențe recente. Un pacient care a petrecut câteva zile la Spitalul Județean din Suceava în urmă cu doar o săptămână afirmă că nu a primit un asemenea meniu.

Eu m-am externat pe 20.01.2023, minciunile din poză nu le-am văzut, par a fi de la o ședință foto., a dezvăluit el.

Și alții au confirmat că fotografiile postate de spital sunt menite să inducă publicul în eroare.

Cu 2 internări în spital, cu 2 interventii chirurgicale…asa meniu n-am vazut. Sigur e la Spitalul Judetean Suceava ???, a scris un altul.

Share.