Haziran se pregătește să devină mamă, în câteva săptămâni. Frumoasa șatenă și Luis Gabriel trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Se pregătesc să își strângă copilul în brațe, în scurt timp. Recent, viitoarea mămică s-a postat în timp ce mânca.

Ce alimente consumă Haziran pe perioada sarcinii. Vedeta a postat un clip video pe TikTok în care arată ce preparate consumă pe perioada sarcinii.

1. Ce mănâncă Haziran, în cel de-al doilea trimestru de sarcină

Într-un video postat recent în mediul online, Haziran a arătat ce alimente a consumat într-o singură zi. Printre poftele și mâncărurile preferate ale șatenei, s-au numărat mai multe preparate gustoase. Taco a fost prima mâncare pe care a consumat-o. Lista a continuat cu bunătăți precum cartofi cu guacamole, din nou taco, burrito, Cola, fornetti cu cașcaval și gogoașă. A mai urmat porumb cu parmezan, apă, o porție de ciorbă cu costiță afumată. Poftele nu s-au oprit aici, încât a lista a continuat cu cartofi de la MC cu sos sour, iar ultima gustare a fost o porție de merișoare.

2. Haziran a făcut marele anunț pe Instagram

Iubita lui Luis Gabriela și-a uimit fanii în urma unui anunț îmbucurător. Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram, în luna noiembrie a anului trecut, faptul că ea și iubitul său vor deveni părinți.

„Baby loading… 6 luni. Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ! Cea mai frumoasă veste pe care am primit-o!”, a scris Haziran pe contul ei de Instagram

Anunțul a atras enorm de multe felicitări din partea oamenilor și numeroase aprecieri.

3. În două săptămâni Haziran și Luis Gabrie vor afla sexul copilului

Acum câteva ore, Haziran a postat pe contul său de Instagram o postare cu ecografia, unde a anunțat că în două săptămâni medicul va dezvălui sexul copilului.

„In aproximativ doua saptamani vom afla sexul bebelușului! ❤️ Voi ce credeti ca va fi? 👼🏼”, a postat vedeta