Multe dintre aceste diete vă vor surprinde

Pentru celebrități, a arăta bine face parte din muncă.

O privire la feedul Instagram al vedetei tale preferate și probabil vei vedea poze cu ei transpirați în sală. Și, deși exercițiile fizice sunt o parte importantă a menținerii în formă, menținerea unei diete sănătoase este, de asemenea, cheia pentru a arăta și a te simți cel mai bine.

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a face unele schimbări în dieta dvs., inspirați-vă de la câteva celebrități care fac să arate ușor să rămâneți în formă și ne-au dat tuturor o invidie alimentară serioasă.

1.Jennifer Aniston

Weekend / Ce mănâncă cele mai importante celebrități. Dacă vrei să ieși în oraș cu ele, trebuie să comanzi asta
Pixabay

Abdomenele formate în yoga ale lui Aniston sunt celebre de zeci de ani, iar dieta ei sănătoasă îi menține încordați. Pastele sunt plăcerea ei vinovată. Prânzurile ei de bază sunt – salată și o formă de proteine. Și ține frigiderul aprovizionat cu gustări ușor de luat, cum ar fi ouă fierte tari, legume tăiate și pui.

2.Taylor Swift

Lăsați-i lui Swift să arate fiecare băutor de suc verde din Hollywood cu clătite de hrișcă la micul dejun. Le pune deasupra șuncă și un ou prăjit și are întotdeauna un pahar de OJ. De luni până vineri, ea păstrează lucrurile de bază, cu salate, iaurt și sandvișuri și fără băuturi dulci. Dar la sfârșit de săptămână, își atinge gustul de dulce: este o brutară expertă.

3.Jessica Alba

Când Alba a angajat un nutriționist, cei doi au revizuit complet alimentația actriței. Acum, Alba sorbiește un smoothie aproape în fiecare dimineață. Un avocado și lapte de migdale i-a curățat pielea. Gustarea ei preferată este guacamole și se asigură că fiecare masă este în patru grupe: proteine, grăsimi, fibre și verdețuri.

4.Jennifer Lopez

Dieta lui Lopez este mai mult despre ceea ce ea nu consumă decât despre ceea ce face. Pe lista neagră: orice procesat, alcool și cofeină. Un prânz obișnuit ar putea include somon cu salată. Și shake-uri de proteine care o ajută să evite poftele între mese.

5.Julia Roberts

Roberts a declarat pentru People Magazine în 2017 că tinde să-și înceapă ziua cu un mic dejun complet. Care constă de obicei din pâine prăjită cu aluat, avocado, ouă, fructe și cafea. Înainte de un prânz ușor și de o cină care este de obicei sănătoasă și bogată în proteine.

Exemplul ea a fost somonul, avocado și orez brun, cu un pahar de vin pe lângă. De asemenea, are o pasiune pentru paste, întrebând în glumă de ce toată lumea le dă o reputație atât de proastă și adaugă: „Îmi place un fursec bun”.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.