Alex Bodi are o companie de management la Londra pe care a înființat-o pe 30 martie 2019. Sediul firmei se află într-o clădire din capitala Angliei, Bofi figurând în acte ca director. Bodi Capital Ltd este o companie privată al cărei domeniu de activitate este consultanță în management, alta decît management financiar.

Bodi este supervizor în dpartamentul de Relații Internaționale al companiei specializate în tranzacții cu microlingouri, dar își încearcă norocul în afaceri și pe cont propriu. La începutul anului, el şi-a deschis o nouă afacere în Spania. Este vorba despre un spațiu larg de distracție pentru copii și adolescenți, cu zone de joacă, sală dedicată organizării de evenimente și o cantină. Bodi a investit, și într-un magazin care comercializează cărnuri, aflat în localitatea spaniolă Villabilla, situată lângă Alcala de Henares, oraşul în care sunt stabiliţi Sonia şi părinţii săi.

Recent, Alex Bodi s acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-a falsificat semnătura pe un contract de vânzare-cumpărare între ei, pentru ca vedeta să poată înmatricula mașina pe numele ei. Automobilul, în valoare de 67.000 de euro a fost achiziționat cu ”banii jos” de Bodi. Mașina ar fi ajuns apoi în posesia Biancăi, care i-a virat lui Bodi o parte din bani în cont. Când lucrurile au început să scârțâie între cei doi, Bodi i-ar fi înapoiat avansul Biancăi iar aceasta i-a dat mașina înapoi.

„A doua oară, când se plângea că n-are mașină cu care să circule, iar mi-a pus o parte din bani în cont li i-am dat mașina să o folosească. În timp ce eu eram în Londra, un prieten de-al meu i-a dus actele și cheile de la mașină. Ea a făcut un contract fals, fără ca eu să fi semnat nimic și și-a înscris mașina pe numele ei. Eu nu am semnat nimic”, a susținut Alex Bodi, care s-a referit și la o călătorie de afaceri pe care a făcut-o la Londra.