Cei doi britanici au reușit să strângă o avere colosală

Andrew și Tristan Tate sunt două nume care țin acum primele pagini ale presei mondene naționale. De altfel și cea internațională a urmărit îndeaproape situația lor. Cei doi milionari ajunși acum în arest au reușit să strângă o avere pe care alții nici în câteva vieți nu ar reușit să o cumuleze. Din acest motiv, frații Tate ar fi putut ocupa cu lejeritate un loc în topul celor mai bogați oameni din România.

Frații Tate dețin numeroase proprietăți și afaceri în România

S-au stabilit în România și au perceput locul ca pe un rai financiar. Frații Tate au făcut bani cu nemiluita din domeniul videochatului șj criptomonedelor. În doar câțiva ani, Andrew și Tristan au ajuns la performanța de a strânge în averea personală peste 100 de milioane de lire sterline. Numai bolizii de lux pe care îi dețin împreună depășesc vertiginos suma de 5 milioane de euro.  Pe lângă ele, vila din Pipera ar fi evaluată la 7 milioane de euro. De altfel, în Marea Britanie, frații Tate ar deține și un conac de 30 de milioane de lire. Totodată, Andrew și Tristan zburau des cu un avion privat evaluat de asemenea la câteva milioane de dolari.

La această listă se adaugă încă alte câteva proprietăți. Averea totală i-ar plasa pe un loc important în topul celor mai bogați afaceriști de la noi din țară.

Momentan, o parte dintre bunurile pe care le dețin le-au fost confiscate de autoritățile române.

Renegați de propria familie

Deși au atins apogeul financiar, frații Tate ascund dincolo de paravanul perfecțiunii pe care o afișau în online, o altă realitate. Presa internațională a scos la iveală faptul că familia lor este una dezbinată. Îmbogățirea lor bruscă, dar și afacerile „neortodoxe” i-au îndepărtat de familie. Mama celor doi milionari ar fi fost prima care s-a dezis de ei. Femeia trăiește o viață modestă în Marea Britanie. De altfel, sora lui Andrew și a lui Tristan îi reneagă ca frați în acest moment. De asemenea, tânăra are  o viață diferită de a lor, fiind stabilită peste Ocean.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.