Codin Maticiuc este din ce în ce mai implicat în sectorul afacerilor. Numit mulți ani la rând „crai de Dorobanți”, Codin a demonstrat că această titulatură nu are legătură cu planurile lui de viitor. În ultimii ani, acesta s-a impus în lumea fundațiilor caritabile și nu numai. Pe final de an, Maticiuc este pregătit să dea lovitura cu cea mai recentă carte a sa.

Codin Maticiuc este unul dintre cele mai cunoscute personaje de la noi. Tinerețea și-a petrecut-o distrându-se prin cluburi, iar acum, la vârsta maturității, este pregătit să facă schimbări. Împreună cu Mihai Bendeac, Codin a reușit să facă în câteva luni ce nu au reușit alții în ani. După ce a renovat spitale, fostul „crai de Dorobanți” s-a întors la una dintre pasiunile sale: afacerile imobiliare.

Nu mulți știu că tatăl lui Codin este un influnet om de afaceri. Bărbatul a ocupat ani la rând funcția de consul al României la Teheran. Ion Maticiuc s-a implicat activ în afaceri și i-a insuflat această pasiune și fiului său. Codin Maticiuc are de gând să investească într-un cartier rezidențial din zona Lacului Pantelimon.

Ce legătură există între Codin Maticiuc și Serena Williams. Fostul „crai de Dorobanți” este pe punctul de a da lovitura în afaceri
Cancan

Codin Maticiuc demonstrează că lumea este mică

Partea interesantă de abia de acum vine. Firma de real estate sub egida căreia activează familia Maticiuc este parteneră cu Societe Belge de Gestion Financiere Internationale și cu grupul Mouratoglou. Cel din urmă este controlat de nimeni altul decât Patrick Mouratoglou, tatăl Serenei Williams.

Conform site-ului profit.ro, compania familiei Maticiuc este una dintre cele mai prospere de pe piața imobiliară. Codin Maticiuc și tatăl lui au contracte pe bandă rulantă, iar viitorul sună bine pentru ei. Recent, afaceriștii au reușit să obțină un certificat de urbanism pentru a putea ridica un ansamblu imobiliar futurist. Construcția acestuia va mai dura, dar Codin nu își face griji. Fiul lui Ion Maticiuc a lansat recent o carte despre viața lui Nuțu Cămătaru și sigur nu se va opri aici.