De mai bine de două săptămâni, Claudia Iosif s-a mutat din casa în care a locuit ani buni alături de Dorian Popa. Mutarea nu a fost deloc una întâmplătoare, căci cei doi s-au și despărțit, iar Babs s-a văzut nevoită să se mute într-o altă locuință, cu tot cu atelierul pe care îl are. 

Babs și Dorian Popa au format unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă, dar se pare că anul acesta, iubirea lor a ajuns la final. Cei doi au decis să pună punct relației după 11 ani în care au fost împreună la bine și la greu. Se pare că cele mai recente evenimente i-a afectat destul de mult, iar despărțirea a fost cea mai bună variantă.

Babs și-a luat lucrurile de la Dorian și s-a mutat într-o nouă casă, spațioasă, fix pe gustul ei. Claudia nu a putut pleca din Hâtz Residence fără cele două pisici ale sale pe care le avea. Însă, acum ceva timp, aceasta a recunoscut pe Instagram că îi este foarte dor și de Cheluțu.

Ce legătură există între Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa și Claudia de la „Insula Iubirii” Instagram

Babs nu vrea să se mai împace cu Dorian

Babs și Dorian au grijă la comun de patruped și se asigură că blănosul îi vede în continuare pe amândoi. Însă, pentru a-și mai alina dorul de Cheluțu, Babs a chemat-o pe la ea în noua casă pe Claudia, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”.

Ce legătură există între Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa și Claudia de la „Insula Iubirii” Instagram

Claudia are și ea un câine aceiași rasă ca și Cheluțu, pe Boy care a rămas la ea după despărțirea de Bogdan. Se pare că cele două se cunosc de mult timp, iar faptul că Babs s-a mutat în casă nouă a fost ocazia perfectă pentru a o vizita.

Cele două au petrecut o seară de duminică ca fetele, împreună și s-au simțit foarte bine. Cel mai probabil, aceasta nu va fi singura dată când fanii le vor vedea împreună pe cele două vedete.