Zanni a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Survivor”. Artistul i-a cucerit instant pe cei de acasă, așa că cei de la PRO TV au decis să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel, Zanni a primit rolul de prezentator pentru „Survivor: ExtraShow”.

În a treia ediție a „Survivor România” s-a lăsat cu o eliminare din Echipa Faimoșilor. Xonia a fost nominalizată de către colegii ei și a plecat acasă.

Ce legătură este între Xonia de la „Survivor” și Zanni

Tot răul spre bine pentru Xonia. Fosta concurent a aterizat din Dominicană direct în platoul emisiunii „Survivor: ExtraShow”. Aceasta a stat la discuții cu Zanni și se pare c sunt și prieteni buni. Cei doi au filmat câteva TikToku-uri cât au stat acolo.

Zanni este un personaj foarte admirat de femei și multe și-ar dori să fie împreun cu el. Însă, conform mesajului Xoniei de pe TikTok, câștigătorul ediției trecute „Survivor”, nu poate fi îmblânzit.

„Ne plac mereu gagicarii, nu-i asa fetelor? 😏”, a scris Xonia pe TikTok.

@xonia Ne plac mereu gagicarii, nu-i asa fetelor? 😏@zannidache 🔥. #survivor #survivorromania #zanni #protv #survivorextrashow #artist #singer #xonia ♬ sunet original – Zannidache Hubert Edmond

Xonia a părăsit prima competiția

Drumul Xoniei în emisiune s-a încheiat marți seară, 18 ianuarie. Spre eliminare au fost propuși trei faimoși: Cătălin Zmărăndescu, Xonia și Roxana Ciuhulescu. Războinicii au avut avantaj de imunitate, câștigând proba în fața echipei adverse.

„Da, sunt bună, am fost foarte bună, dar trebuia să îl eliminăm pe cine era mai slab. Eu am nominalizat-o pe Roxana, motivele mele ar fi rămas la fel, era accidentată.

Consider că nu era potrivită emisiunea pentru sănătatea ei. Avea probleme la genunchi, nu putea să mai meargă.

Are probleme deja, din prima zi s-a accidentat. Eu fizic sunt excelent. Erau șocați toți când s-a spus numele meu.”, a mai zis artista.