Sebastian Dobrincu a ajuns pe mâinile medicilor din Republica Dominicană.

Sebastian Dobrincu s-a numărat printre vedetele curajoase care a acceptat să plece să lupte în jungla din Republica Dominicană. „Survivor” nu este deloc o competiție ușoară, iar asta o pot confirma cel mai bine concurenții din sezoanele trecute. Din păcate, pentru tânărul antreprenor, drumul în jungla dominicană s-a încheiat ieri seară. 

Atunci când a acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană, Sebastian Dobrincu a avut un singur gând. Și anume, acela a de a reuși să ajungă până în finală, mai ales că avea un scop caritabil. Încă dinainte de a decola spre Republica Dominicană, acesta și-a anunțat intenția de a dubla suma, în cazul în care va câștiga marele premiu.

Din păcate, pentru Sebastian Dobrincu, competiția s-a încheiat pentru el. Nu a fost din cauza că nu ar fi făcut față probelor, ci din cauza faptului că s-a accidentat. Accidentul a fost destul de grav, iar aseară, în ultimele sale clipe petrecute în junglă, aceasta a apărut în cârje în fața colegilor lui. Din nefericire, acesta a trebuit să își lase echipa în dezavantaj din punct de vedere numeric.

Ce lecție a învățat Sebastian Dobrincu după ce a părăsit „Survivor”. Antreprenorul a fost grav accidentat
social media

Sebastian Dobrincu se va întoarce la familia din România

Sebastian nu a plecat, însă, până nu și-a motivat colegii. I-a încurajat să lupte pe mai departe și să facă în așa fel încât să ajungă până în finală. Nu în ultimul rând, aceasta a ținut să precizeze că, deși nu mai este în concurs, se va dedica, în continuare misiunii sale. Și anume, aceea de a renova spitale cu ajutorul bunului său prieten, Codin Maticiuc.

Acum, mai mult ca niciodată, este motivat să facă acest lucru după ce a văzut condițiile din spitalele din Republica Dominicană. Sebastian a rămas profund impresionat de spitalele de acolo și și-a setat ca țel principal aducerea celor din România la același standard. Colegii l-au felicitat și i-au urat drum bun către casă.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.