Milionarii trebuie să respecte cu strictețe o serie de reguli în arestul la domiciliu. În caz contrar, riscă să se întoarcă în spatele gratiilor.

Andrew și Tristan Tate au ieșit din închisoare, după ce Curtea de Apel București a decis să le admită contestațiile. Cei doi au fost plasați în arest la domiciliu, în vila lor luxoasă din Voluntari. Dar chiar dacă se vor bucura de confortul căminului lor, milionarii trebuie să respecte cu strictețe o serie de reguli. În caz contrar, riscă să se întoarcă în spatele gratiilor.

Andrew și Tristan Tate s-au întors în vila lor din Voluntari, după ce Curtea de Apel București a decis să-i elibereze din arestul preventiv. Cei doi milionari și-au petrecut ultimele 3 luni în Arestul Central al Capitalei, fiind acuzați de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat.

Până pe data de 29 aprilie, cei doi au fost plasați în arest la domiciliu. Însă dacă vor să rămână acasă, trebuie să respecte o serie de reguli, impuse prin lege.

Mai exact, cei doi nu au voie să ia legătura în vreun fel cu martorii din dosarul în care sunt implicați sau cu ceilalți suspecți. De asemenea, trebuie să rămână în incinta domiciliului în permanență. Singurul moment îl care îl pot părăsi este dacă primesc autorizația autorităților.

O altă regulă este faptul că trebuie să se prezinte în fața instanței ori de câte ori le este solicitat. Iar autoritățile pot efectua oricând controale, să-i verifice pe cei doi frați.

În cazul în care încalcă oricare dintre aceste reguli, instanța poate să-i trimită din nou în Arestul Central.

Primele cuvinte ale lui Andrew și Tristan Tate, după ce au fost eliberați

Andrew și Tristan Tate au fost așteptați vineri noapte, 31 martie, de o armată de jurnaliști. Cei doi au făcut primele declarații și au susținut în continuare că sunt nevinovați.

În plus, ei consideră că prin această eliberare au obținut o victorie importantă în fața autorităților care i-au acuzat și i-au lipsit de libertate.

Vreau doar să spun că judecătorii au luat astăzi decizia corectă. Respect ce au făcut pentru mine și au luat o decizie justificată, pentru că sunt un om nevinovat și abia aștept să dovedesc asta. Mergem acasă!, a declarat Tristan Tate, imediat după ce a ieșit din Arestul Central al Capitalei.

Share.