Doar pentru că fac parte dintr-o familie de prestigiu, asta nu înseamnă că nepoții Reginei Elisabeta a II-a nu au dorințe la fel ca oricate alt copil.

În ciuda faptului că deja sunt faimoși și adorați depublicul de toată lumea, copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton au fost crescuți cu modestie și sunt educați să aprecieze tot ceea ce au.

Micuța Charlotte are anul acesta o cerință mai specială pentru Moș Crăciun. Confrom declarațiilor unui apropiat al familiei regale, prințesa își dorește anul acesta un ponei. Micuța este de-a dreptul îndrăgostită de cai, însă se pare că părinții nu îi susțin pentru moment acestă pasiune. Tatăl său, prințul William o consideră pe Charlotte prea mică pentru a avea un animal atât de mare, tocmai de aceea micuța va trebui să mai aștepte câțiva ani până i se va înseplini dorința.

La fel ca și sora lui, și Prințul moștenitor al coroanei George știe deja ce își dorește de Crăciun. Se pare că pasiunea lui este tenisul, iar anul acesta își dorește o rachetă de tenis nouă și o masă de fotbal.

Aceeași sursă a mai divulgat un secret despre cadourile micuților prinți de anul acesta: se pare că mai mult ca sigur ei vor primi seturi de gătit pentru copii, mai ales deoarece toți sunt pasionați de gătit și iau parte cu plăcere la prepararea mâncărurilor și dulciurilor din bucătărie.