Ana Maria Panteze este fericita câștigătoare a ultimului sezon din cadrul emisiunii ”Românii au talent”. Aceasta a uimit juriul, dar și publicul, încă de la prima sa apariție pe scenă. Mihai Petre a fost cel care i-a oferit premiul Golden Buzz, premiu care a trimis-o direct în marea semifinală. Astfel că fosta croitoreasă nu a câștigat doar aprecierile celor din jur, dar și maerele premiu care consta în 120.000 de euro.

Reclamă

În urma câștigării marelui premiu, Ana Maria Panteze nu s-a retras, ci și-a continuat visul de a lansa prima ei piesă. A început prin a fi foarte iubită într-un club de karaoke, urmând ca, în curând, să-și lanseze propria melodie. Talentata cântăreață a făcut marele anunț pe conturile personale de socializare.

“Așa cum am promis urmează să lansez prima mea piesa! După lungi așteptări aceasta este gata. Sunt super fericită, încântată și entuziasmată! Mai este puțin și o voi încărca pe canalul meu de Youtube. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru toate gândurile bune! Rămâneți aproape 😀” – a mărturisit Ana Maria.

Drumul în viață al câștigătoarei putea să fie altul acum. De mică fiind, aceasteia i-a fost insuflată ideea ce a face balet. Acest lucru nu a fost realizabil pentru artistă, pentru că tot ceea ce preuspunea acest lucru însumau niște costuri uriașe, de care familia nu dispunea.

“Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat” – a mărturisit fercita câștigătoare a ultimului sezon ”Românii au talent”.