După un sezon încărcat de emoții și de momente speciale, de concurenți care s-au remarcat și au strălucit sub lumina reflectoarelor, obținând voturile la care au visat, a început numărătoarea inversă a marii finale. Va fi seara în care un concurent va fi votat de cei de acasă și va câștiga premiul de 120.000 de euro. 

Cine va fi surpriza serii

Repetițiile sunt pe ultima sută de metri, iar cei 11 calificați își pun la punct momentele prin care să îi convingă pe jurați că merită aprecierile. Totodată, este nevoie ca și cei de acasă să fie impresionați, pentru a-i putea vota pe concurenți. Un invitat special așteaptă cu emoție revenirea pe scena marelui concurs.

Vinerea aceasta, în marea finală, pe scenă va urca Laura Bretan, cea care a câștigat competiția în anul 2016. În același an, tânăra a ajuns în finala „America’ s got talent”. Cântăreața a reușit să îl facă pe Simon Cowell să îi spună că ea este unul dintre motivele pentru care a creat acest format.

Ce invitat-surpriză va fi în marea finală „Românii au talent”. Toți fanii emisiunii vor fi în extaz
Facebook

Povestea Laurei Bretan

Artista s-a născut în Chicago, în 2002. Laura a început să cânte de la vârsta de patru ani, în biserică, iar de la cinci ani a descoperit pianul. Este câștigătoarea a multiple concursuri muzicale. La ora actuală, interpreta este una dintre cele mai cunoscute soprane din lume.

Pe parcursul carierei a avut ocazia de a cânta pe scene mari din America, Elveția, Italia, Marea Britanie și Israel. A performat alături de artiști internaționali, precum: Tuto Cutugno, Placido Domingo jr, Jose Carreras și Il Volo.

În marea finală, soprana va fi acompaniată pe scenă de Mariano Castro, din Argentina, la pian și de Diana Kutsii, la violoncel. Marea finală „Românii au talent” va avea loc vineri, de la 20:30.

„Pentru mine a fost o mare surpriză, nu m-am așteptat, dar mă bucur că am această oportunitate. Abia aștept să mă întorc în locul în care a început toată experiența mea frumoasă cu muzica”, a declarat Laura.