Andreea Bălan a demonstrat mereu că este mult mai puternică decât se așteptau mulți.

Andreea Bălan este una dintre veteranele industriei muzicale de la noi. Alături de prietena ei, Andreea Antonescu, cele două au scris istorie în topuri. Trupa Andre a rămas legendara și, chiar și acum, unele persoane încă se mai distrează pe muzica lor.

Andreea Bălan și-a trăit întreaga copilărie pe scenă. Ani la rând, artista i-a încântat pe toți cu muzica și vocea ei. Așa cum era normal, vedeta a trecut prin diverse transformări, dar a rămas constantă la un capitol. Andreea este la fel de pasionată de ceea ce face, iar asta se vede la fiecare concert de-ale ei.

Andreea Bălan nu a avut parte numai de momente fericite în cariera sa. De multe ori, a primit lovituri de la viață care au făcut-o și mai puternică. Artista a învățat că industria muzicală este una destul de dură și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se remarca din mulțime.

Ce înseamnă succesul pentru Andreea Bălan. Artista a avut mult timp o părere greșită despre cariera ei
Facebook

Andreea Bălan nu mai aleargă după lucruri materiale

După ce a părăsit trupa Andre, vedeta a trebuit să continue pe cont propriu. Aceea a fost o perioadă de acomodare, o perioadă în care fanii au descoperit o altă latură a artistei. Deși nu i-a fost deloc ușor, Andreea Bălan a luptat zilnic pentru a deveni din ce în ce mai bună.

Artista a recunoscut că, multă vreme, a alergat după confirmări numerice. Artista credea că are succes dacă are milioane de vizualizări sau dacă albumele ei se vând în număr cât mai mare. Cu cât s-a maturizat mai mult, cu atât a înțeles mult mai bine ce înseamnă un artist de succes.

Peste tot pe unde merge, Andreea adună mii de fani în fața scenei. Toți cântă la unison cu ea piesele și o copleșesc cu ropote de aplauze. Abia după ce a început să își spună povestea pe note muzicale, artista a înțeles cât de mult o iubește lumea și ce priză are public.

„Am crezut că succes se definește prin cifre: album vândute, bani în cont, o casă, o mașină. Nu! A fi de succes înseamnă să lași ceva în urmă și să fii un om pe care ceilalți să-l ia ca exemplu”, a spus artista.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie ♬ Circle of Life – Whitesand

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.