WhatsApp vine cu o nouă caracteristică!

WhatsApp a lansat recent o nouă funcție interesantă care va avea un impact sigur asupra discuțiilor. Acesta este identificat printr-o mică pictogramă de ceas pe profilul dvs. sau pe fotografia de grup. Iată ce este și cum se utilizează corect.

În secțiunea „Întrebări frecvente”, aplicația explică modul în care funcționează „mesajele temporare” și ce trebuie să luați în considerare. Dacă nu puteți activa încă această nouă funcție, verificați dacă ați instalat versiunea 2.20.205.13 pentru utilizatorii Android sau 2.20.111.3 pentru utilizatorii iOS. Nu uitați să actualizați regulat platforma WhatsApp pentru a beneficia de toate inovațiile sale.

Mesaje temporare: tot ce trebuie să știți

Sursa: Colaj Substantial

Oricine dorește să folosească această nouă funcție trebuie să înțeleagă că mesajele trimise vor fi șterse automat din chat-uri după 7 zile. Deși toți utilizatorii pot alege să activeze sau să dezactiveze această funcție, este important de reținut că, în discuțiile de grup, numai administratorii au acces pentru a activa sau dezactiva „expirarea mesajelor”.

În practică, tot conținutul trimis este supus unui cronometru de 7 zile, indiferent dacă este vorba de mesaje text, imagini, fișiere sau videoclipuri. Cu toate acestea, dacă setările sunt active, acestea vor continua să fie salvate în dosarul de imagini și pot rămâne acolo chiar și după o săptămână.

N.B.: Dacă contactele dvs. au activat funcția de mesaje temporare, veți vedea un mic ceas lângă fotografia de profil sau fotografia de chat în grup a acestora. În plus, în fereastra de chat va apărea o alertă care va indica faptul că funcția este activată.

Câteva lucruri de luat în considerare

Dacă un utilizator nu se uită la WhatsApp timp de șapte zile, mesajul pe care l-a primit va dispărea automat. Cu toate acestea, ei pot vedea în continuare o previzualizare a mesajului în notificări până când deschid WhatsApp.

Atunci când răspundeți la un mesaj temporar, textul poate rămâne în chat șapte zile mai târziu.

Dacă un mesaj expirat este redirecționat către un chat în care mesajele expirate sunt dezactivate, mesajul nu va dispărea acolo.

Dacă un utilizator creează o copie de rezervă înainte ca mesajul să dispară, acesta va fi salvat acolo. Cu toate acestea, dispare imediat ce se restaurează copia de rezervă.

Bine de știut: destinatarii pot oricând să transmită mesajele efemere înainte ca acestea să dispară sau chiar să facă o captură de ecran pentru a le salva. Conținutul mesajelor poate fi copiat și salvat înainte de a fi șters. De exemplu, se poate folosi un aparat foto pentru a face o fotografie a mesajului expirat înainte ca acesta să dispară.

Cum pot activa mesajele temporare?

Pentru a activa mesajele expirate în iOS:

Deschideți chat-ul WhatsApp.

Atingeți ușor numele persoanei de contact.

Atingeți ușor Mesaje temporare.

Acum selectați On și limita de timp.

Pentru a activa expirarea mesajelor în Android:

Deschideți chat-ul WhatsApp.

Atingeți ușor numele persoanei de contact.

Atingeți ușor Mesaje temporare.

Acum selectați Enabled (Activat).

În mod similar, puteți, de asemenea, să activați expirarea mesajelor în conversațiile de grup pe Android și iOS. Cu toate acestea, nu uitați că numai administratorii pot face setările corespunzătoare.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.