În urmă cu o zi, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean sunt în culmea fericirii, după ce s-a născut și cel de-al treilea copil. Micuța a venit pe lume ieri, iar fanii nu au ezitat să îi transmită actriței gândurile lor bune. Laura Cosoi a dezvăluit și ce nume va purta mezina familiei. 

Semnificația numelui ales pentru cea de-a treia fiică

Laura Cosoi a postat mai multe fotografii după naștere, dar și un mesaj în care le împărtășește fanilor numele ales pentru micuța. Pe cea de-a treia fiică a cuplului o cheamă Lara, un nume inedit și tot mai des întâlnit în România.

Potrivit dicționarului de nume, Lara are origini grecești, iar ulterior, numele a fost preluat în limba franceză, însemnând frumusețe, gingășie și înțelegere. De altfel, se spune că fetele care poartă numele Lara sunt firi sensibile și atente la cei dragi.

Ce înseamnă, de fapt, numele „Lara”. De ce au ales Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean să o numească așa pe cea de-a treia fetiță
Social media

Astăzi, Laura Cosoi a postat o nouă fotografie din maternitate, ținând să le mulțumească celor care i-au fost alături în această perioadă, dar și fanilor care s-au gândit la ea și au luat cu asalt secțiunea de comentarii pentru a-i ura o viață frumoasă micuței Lara.

„24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastra, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur…

I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie, care de-abia așteaptă sa o cunoască!

Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna! Ești sufletul nostru, Lara! Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă”, a scris Laura Cosoi în dreptul fotografiei distribuite pe Instagram.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.