Sunteți pe TikTok și cineva comentează „FYP” la un videoclip.

TikTok este aici pentru a rămâne, fără să treacă o zi fără ca o nouă celebritate să apară în aplicația de partajare a videoclipurilor. Sau un alt adolescent să devină o senzație peste noapte. Deci, haideți să vă ajutăm să spargeți unul dintre cele mai populare hashtag-uri pe care le veți întâlni. Pentru a nu vă simți atât de ieșiți din buclă!

1.Ce înseamnă „FYP-ul” pe TikTok?

Ce înseamnă, de fapt, hashtagul „fyp”, folosit de toți tiktokerii. Nu te-ai fi gândit până acum la asta!
Pixabay

Cu peste 1229,9 miliarde de vizualizări numai sub hashtag, „FYP” este probabil cea mai comună etichetă pe care o vei întâlni.

Este sigur să spunem că este o frază destul de importantă cu care trebuie să te înțelegi. Chiar dacă scopul său a rămas, până de curând, un mister pentru public…

2.Cum a apărut „FYP”?

FYP este un acronim, care înseamnă „Pentru pagina ta”. Care se referă la pagina căreia i se arată că TikTok o umple cu videoclipuri de care crezi că te vei bucura cel mai mult din ceea ce ai vizionat. Și cu care ai interacționat cel mai mult în trecut.

Pentru a vă oferi ceva cu care să-l comparați, „FYP” este echivalentul cu „pagina de pornire” într-o aplicație precum Instagram sau Twitter.

3.Ce face „FYP”?

Se crede că „FYP” face parte dintr-un algoritm de curatare. Pe care TikTok îl folosește pentru a afișa conținut în pagina ta de destinație, în pagina „explorare” a TikTok și în videoclipurile pe care este mai probabil să fii interesat să le urmărești și cu care te interacționezi.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că oamenii care creează conținut au șansa ca lucrurile lor să fie afișate mai multor persoane. Ceea ce ajută videoclipurile și utilizatorii din spatele lor să devină mai populari. De aceea atât de mulți oameni adaugă eticheta la conținutul lor.

Algoritmul aplicației a rămas un mister, utilizatorii jurând pe etichetă. Până când TikTok a postat un blog în care împărtășește câteva dintre secretele lor pentru prima dată.

Ei au explicat: „Când deschizi TikTok ajungi în feedul tău For You. Ți se prezintă un flux de videoclipuri adaptate intereselor tale. Ceea ce facilitează găsirea conținutului. Dar și a creatorilor pe care îi iubești.”