Te-ai întins vreodată în pat, gata să dormi, când deodată auzi o cucuvea?

Atunci ai început să te întrebi dacă înseamnă ceva spiritual sau simbolic. Pentru mulți, o cucuvea care cântă noaptea poate fi destul de înfricoșător.

1.Ce înseamnă să auzi o cucuvea noaptea?

Ce înseamnă atunci când cântă o cucuvea în apropierea casei tale. Tradiții și superstiții din popor
Pixabay

Semnificația supranaturală a unei bufnițe care urlă noaptea depinde de convingerile și superstițiile tale. Folclorul îl asocia cu prevestiri rele, cum ar fi moartea iminentă sau vremea rea. Astăzi, însă, înțelegem că bufnițele urlă noaptea pentru a comunica.

Deoarece bufnițele sunt cele mai active noaptea, nu este neobișnuit să le auziți țipând în această perioadă. Sunetul bufniței poate fi înfiorător, dar înainte de a vă afecta somnul, citiți mai departe pentru a afla mai multe despre semnificația bufniței noaptea și de ce.o

2.Semnificație

Există o mulțime de simbolism și superstiție care înconjoară bufnița care urlă noaptea. Astăzi, superstițiile despre bufnițe au devenit în mare parte povești de culcare spuse copiilor.

Ochii mari ai bufniței și zgomotele ciudate le fac creaturi fascinante cu abilități misterioase. Să explorăm modul în care diferitele culturi au interpretat o bufniță care urla noaptea și doar în general.

3.America

Există diferite credințe cu bufnițele țipând în folclorul nativ american. Triburi precum Cherokee credeau că bufnițele sunt legate de moarte sau de vrăjitoare. Când aud o bufniță noaptea, însemna că ghinionul va veni la ei. În unele triburi de nativi americani, ei asociază și bufnițele cu fantome sau ceva din supranatural. Când o bufniță urlă, se crede că este un avertisment pentru cei care au încălcat regulile tribului.

Uneori, bufnițele sunt, de asemenea, folosite pentru a avertiza copiii să nu iasă afară noaptea. Dacă nu respectă această regulă, atunci ar putea fi luați de bufniță. Alte triburi credeau că bufnițele pot comunica cu vindecătorii spirituali, sau vindecătorii înșiși s-au transformat într-o bufniță. Pe de altă parte, alții credeau că sunt protectori ai spiritelor tribului.

4.Romanii

Când romanii aud zgomotul unei bufnițe, înseamnă o moarte inevitabilă a cuiva, boli sau vreme rea. Se spune că multe morți ale unor figuri romane bine-cunoscute au fost prezise de sunetul unui hoț de bufniță. Printre personaje proeminente se numărau Augustus Aurelius și Agrippa. De asemenea, moartea lui Iulius Caesar a fost prezisă atunci când o bufniță țipătoare s-a cocoțat pe acoperiș. O altă credință este că atunci când așezi penele la patul unei persoane adormite, o va determina să-și dezvăluie toate secretele.

5.India

În sudul Indiei, numărul de sunete pe care le scoate o cucucea noaptea reprezenta mesaje diferite.

Un sunet însemna moartea. Trei însemnau că o femeie trebuia să se căsătorească în familie. Patru sugerau o tulburare. Cinci consecutive înseamnă că urma să călătorești. Șase, însemna că oaspeții veneau să te viziteze. Șapte era un semn de tulburare psihologică. Opt, era un avertisment de moarte subită.