Antonia nu este deloc pretențioasă atunci când vine vorba de dulce. Uite înghețata cu care alege să se răsfețe în zilele toride

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși artista a adus pe lume trei copii, are o siluetă de invidiat. Pare că poate mânca orice, fără să se îngrașe. Atunci când vine vorba de un desert răcoros pentru zilele de vară, vedeta adoră să mănânce înghețată. 

Este cel mai consumat dulce de către majoritatea românilor, iar Antonia nu pare deloc pretențioasă. Recent, cântăreața a postat pe Instagram o fotografie cu înghețata ei preferată.

1. Ce fel de înghețată preferă Antonia să consume în zilele caniculare

Înghețata Corso pare să fie alegerea preferată a vedetei. Este una dintre cele mai consumate feluri de înghețată din România, iar vedeta noastră pare să o prefere și ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

2. Cum reușește Antonia să își păstreze formele de invidiat

Secretul pentru o siluetă trasă prin inel constă în mese echilibrat și sport. Așa reușește Antonia să se mențină într-o formă de zile mari.

social media

,,Mănânc sănătos, echilibrat. Imi place carnea, nu pot renunța la ea. Mai ales că merg la sala de 3-4 ori pe săptămână, am nevoie de proteine. Mă demachiez în fiecare seară, folosesc creme hidratante”, a spus vedeta, potrivit Radio 21.

3. Antonia: ,,E o agitație plăcută”

Are show-uri de senzație, iar fiecare concert al ei este o adevărată operă de artă. Cât despre întreaga muncă din spatele show-urilor, a povestit chiar îndrăgita artistă.

social media

,,Este mult de muncă, într-adevăr, dar fac ceea ce îmi place și sunt fericită și recunoscătoare pentru tot! Sunt concerte pentru care mă pregătesc singură, mă machiez, îmi pregătesc ținuta, mai ales dacă sunt în alt oraș și nu pot călători cu toată echipa mea de beauty și styling.

În rest, repet atunci când sunt în București și ne pregătim, petrec timp în studio pentru muzică nouă, discut cu coregraful meu despre schimbări în show-ul de dans, cu directorul muzical pentru update de show etc. Dar este frumos! E o agitație plăcută!”, a declarat Antonia, potrivit exclusive.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!