Cum e vremea acolo sus? Horia Brenciu trăiește la înălțime

Horia Brenciu este unul dintre cei mai spectaculoși artiști din țara noastră. A trecut, fără inhibiții, ci chiar cu succes, de la televiziune la actorie și muzică, de-a lungul timpului, având o carieră de  peste 25 de ani. Acesta și-a început cariera în domeniul muzical în anul 2003, pentru că a fost, pur și simplu, nevoit. Artistul rămăsese fără niciun proiect pe micile ecrane. Horia Brenciu „cochetase” și în trecut cu muzica. Acesta avea oarecum bazele unei cariere muzicale, așa că nu a mai stat pe gânduri , a crezut cu adevărat în visul său și, iată, că acum a cunoscut un succes colosal în domeniul muzical.

După cum toată lumea știe, Horia Brenciu este pe lângă cântăreț și actor, și un entertainer și prezentator de televiziune. Acesta se poate lăuda cu faptul că a absolvit Academia de Teatru și Film din București, cât și Școala Populară de Artă din Brașov.

Ce înălțime are Horia Brenciu. Se numără printre „uriașii” showbiz-ului!
Social media

Horia Brenciu s-a lansat în muzică într-un moment de cumpănă din viața sa

„Eu am făcut un schimb și acum, când mă gândesc, cred că a fost una dintre cele mai riscante schimbări pe care le-am făcut în viața mea profesională. Din 1993 până în 2003, am trecut prin 7 ani de TVR și 3 ani de Antena 1, după acești 10 ani nu se mai găseau formate. Dacă nu se găsesc formate în cadrul unei televiziuni, tu ai două șanse: una este să pleci de la televiziunea respectivă și alta este să stai și să aștepți… .

Eu am ales să plec, dar credeam că notorietatea vine după mine și nu a venit după mine… Adică notorietatea, dacă o faci la o emisiune, ea rămâne la televiziune, oarecum. OK, te cunoaște lumea pe stradă, dar televiziunea e ca doamna pe care trebuie să o gâdili în permanență. Dacă o lași, ea te uită”, a declarat Horia Brenciu la un post de televiziune.

[…]

„Atunci, am zis să mai încerc să fac ceva. Mi-am adus aminte că aveam ceva cunoștințe muzicale, de pian, de voce și așa mai departe și am început să fac o trupă. În 2003 am făcut această trupă. Anul acesta se împlinesc 15 ani de la înființarea ei. La început, eram 5 oameni și încet, încet am început să mă prezint în fața tuturor că sunt cântărețul Brenciu, nu prezentatorul Brenciu. E adevărat că și televiziunea, și cântatul sunt străzi ale aceluiași cartier, dar diferă foarte mult. Primele telefoane pe care le primeam erau așa: «Horia, nu vrei să-mi prezinți ceva?», iar eu ziceam că vreau să cânt, că am o trupă, vreau să le arăt. Pe nimeni nu interesa”, a mai povestit Horia Brenciu.

Ce înălțime are Horia Brenciu

Cu siguranță, nu multă lume știe ce înălțime are antrenorul de la „Vocea României”, Horia Brenciu. Ei bine, sintagma „a fi la înălțime” i se potrivește la propriu, pentru că trăiește pe picior mare și chiar privește lumea de sus. Horia Brenciu are nu mai puțin de 1, 85 m înălțime.

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.