Vă mai amintiți de relația Adelinei Pestrițu cu Liviu Vârciu? Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu câțiva ani, atunci când s-au și căsătorit. În 2009, chiar de ziua îndrăgostiților aceștia aveau să facă ceremonia care sperau să-i unească pe viață. Din păcate, cuplul a decis să pună capăt relației un an mai târziu. 

Deși la momentul acela Liviu Vârciu îi declara iubire veșnică Adelinei și o privea ca pe soția ideală, povestea lor a luat sfârșit. Motivul ar fi fost infidelitatea solistului.

Adelina Pestrițu a fost punctul sensibil al lui Liviu Vârciu la acea vreme

În acea perioadă, când cei doi încă mai aveau aprinsă flacăra iubirii, au încercat să se împace. Însă, solistul nu a putut trece peste anumite lucruri pe care fosta prezentatoare de televiziune le-a făcut. Se pare că gelozia lui Liviu Vârciu că Adelina fusese atinsă de altcineva, ajunsese la cote maxime. Artistul nu a putut să depășească faptul că focoasa brunetă a avut o altă relație între timp. Vă reamintim că idila dintre cei doi a fost intens trăită, dar relația acestora avea să se sfârșească odată cu neînțelegerile dintre ei.

@michaelhear_ #viral #fypage #fy #liviuvarciu #adelinapestritu ♬ sunet original – Mike

Ce a declarat Liviu Vârciu despre Adelina Pestrițu

Liviu Vârciu a declarat în acea perioadă în cadrul emisiunii „WOW Biz” că nu mai poate relua relația cu fosta prezentatoare Tv, întrucât aceasta avusese o altă încercare de relație pe timpul separării lor. Ulterior, actorul a recunoscut că în cazul în care s-ar împăca, acesta nu ar putea face față gândului că fosta lui soție a împărțit patul cu un alt bărbat.

„Pe mine mă omoară gândul că pe Adelina a atins-o cineva. Mă omoară gândul că cineva a putut să facă dragoste cu Adelina. Pe mine mă omoară gândul că a dormit altcineva lângă Adelina și că a privit-o dimineața.

Cât de mult aș iubi-o sau cât de mult ar însemna pentru mine Adelina, nu cred că aș putea supraviețui cu gândul ăsta. Nu cred că sunt încă matur, nu cred că am încă maturitatea necesară să trec peste. Din punctul de vedere al prietenilor mei, acestea sunt niște tâmpenii. ” , a declarat Liviu la WOW Biz la vremea respectivă.